- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
-Представял си как избираме в мебелен магазин, и аз избирам някакви шарени нещица, или лягам по леглата и скачам по столовете, и го гледам невинно-гузно и той ме гледа лошо, и ми се радва :Д И като/ако отида другата седмица, ще избираме чаршафи и завивки за новото легло.
-един от съквартирантите му го е предупредил, че очевидно обичам котки и ще се наложи и в новото жилище да си вземем, и той се съгласи ( не обича домшни любимци, пък съквартиранта му има две досадни котки :Д ) и си измислихме име за котката - нянкат, за да може да й викаме нян нян нян нян нян :Д
-Упражнява нови рецепти за да може да ми готви.
-От време на време си пращаме audio notes кратички и са много милички.
-Една вечер нещо се саднах, че ме отби за това, че искам да си правя онлайн героя за неговите игри пък той предпочитал на живо. И аз по някое време, след като си легна, му написах, че съм саднала, защото не правим нищо онлайн заедно и съм искала героя поне да си билдна с него заедно :Д И той се събуди и ми писа половин час и ме изчака дори да се прибера от работа, за да мога да си легна спокойна. Разревах се, твърде мил е ( пък аз с моите хормони последния месец съм така :Д ) . А и е искал на живо да го билдвам, защото ми е купил специални ролплейнг зарове, като техните ! :Д
-взема ли книжка, добавя ме в застраховката за скутера :Д аз не искам да карам, но сигурно ще ми се наложи за да ходя на работа.
-винаги ми драсва по един-два реда докато е на работа, докато е навън, праща ми снимки всеки ден ( аз му искам често :Д )
- сутрин, когато съм там - понеже е по-ранобуден, винаги ми носи кафе с бисквитки, и нарочно винаги купува много бисквити с шоколад, едни специални , защото знае, че ги обожавам
- след вечеря пък си имаме ритуал да гледаме една серия от някакъв дебилен рандом сериал и да ядем сладко тип данет, или някакви местни сладки кремчета :Д
- иска да измисли някакъв начин да може да се гушкаме докато е на компютъра, за да може както у нас си стоим на дивана и си цъкаме всеки нещо, така и у тях да можем да си цъкаме заедно.
Ох, не знам дали има смисъл да спамвам повече, защото за всичко е прекрасен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...