Пак аз, да. Вероятно ще си кажете, че ставам досадна вече, но той е тоооооолкова невероятен, че някак си искам целия свят да знае колко е миличък и сладък.
Изненада ме с букетче от тия в Кауфланд - предпоследните рози, които леко приличаха на дупе. От пет в целуфана, успях да спася само три обаче, хаха. Много миличко ми стана просто, не знам.
Ако трябва да говоря за неща, които прави без да цели да са милички или навици като цяло, си имам дълъг списък. Примерно много обичам да си мием зъбите заедно, щото е тоооолкова сладичък като го прави тва... <3 Някакъв такъф ногу съсредоточен изглежда, все едно от тва му зависи животеца. Или пък като си ме гушка и изцепва „Сладуранката ми тя!“, „Красавицата ми!“, „Обичам те, красавице.“, „Любов моя!“, „Моето момиче!“ и други подобни. <33333 И също така обожавам наистина много като ми се ухили в лицето и ме гали по бузата/главата/все-тая-къде и аз го питам защо е толкова усмихнат, той казва, че ми се радва. Оооо. :3333 А пък днес каза, че със всеки изминал път, в който сме заедно, започва да свиква да спи с мен все повече и сънят му е много спокоен. А особено миличко ми става сутрин като се събуди и аз съм будна и като ми се ухили и каже „Добро утро, гад.“ с една такава сънена, прекрасна усмивка. <3 Или като си говорим нещо съвсем различно и каже, че ТОЧНО в този момент съм много красива. Или сладко-перверзните му бъзици, които винаги завършват с МЕГА прекрасен зелен поглед и целувка. И „Убичм те, гад.“ - ама баш така, без да съм пропуснала грешка в кавичките. И такоа... като се събуди преди мен или посред нощ и си ме гушка, гали и целува. <333333
Едит: А, да - обичам му вкуса за музика, както и тежкото, черно чувство за хумор. :д Пръсвала съм се да се хиля.
Последно редактирано от tori : 03-08-2015 на 18:41