Като си набие филмите в главата и поговорим искрено, после сме като нови, суперсладички и всичко е розово и... ох!
Забелязвам, че ставаме от онези двойки:
- Мога ли да те помоля да ми направиш кафе, съкровище?
- Да, съкровище.
И само си пускаме сладурски емотикони по уоцапп.^^
И като станем "толкова сладки, че да ти се повръща", изцепва някоя глупост и съм на земята от смях.
Не познавам някой друг, който да си слага дезодорант, успявайки да flex-не едновременно плочки, гръб и бицепс, да се чудя дали да го нападна и да го изнасиля или да се пръсна от смях. Или като излезе от банята по хавлийка (от онези, с които се бършат ръце!) и ми е някакъв такъв русичък и невинничък. Или като си бръсне 5-те косъма, които нарича брада, съвсем съвестно, все едно коси ливада
И накрая на деня, колкото и да е бил скапан, се гушвам при него в леглото и ми е едно такова... прекрасничко!
Едит: Днес беше вече крайно време да изчистим и миличкото изми банята и пода ииии да, ще го изям просто. Всеки пък - цак цак цак, всичко свършваме заедно адски бързо; много ми е щастливичко, защото нали казват, че битовите проблеми развалят една връзка, а ние толкова пък да нямаме никакви!
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-27-2015 на 18:32