Тая тема е прашасала, но аз пък ще я вдигна.

Още си бяхме уж само приятели, когато го избъзиках, че до седмица ще си е паднал по мен, без да правя нищо. Баса беше, че ако си падне по мен, ще ме черпи торта. Ако не, ще му купя бира. Купи цяла торта още на третия ден от баса. Ходих у тях на торта, без да ми посегне, а вечерта, когато си писахме, го бъзикнах да ми донесе торта. В 3:30 беше минал половин град в дъжда и студа, мъкнейки ми две парчета торта. На следващата вечер Тори е с пмс, говедцето си заебава приятелите в любимия бар, за да ми донесе огромен шоколад и да ме гушка. <3
А като бях болна и умирах два седмици, ме гледаше като принцеса, гушкаше ме, будеше ме за лекарствата и ме разтриваше.
И всеки път, в който се качвам в колата му, в такси или влизаме някъде, ме отваря вратата. Не ми позволява да чистя из тях. Не ми позволява да пипам нищо, по-тежко от чантата си.
А най-най-най-милото - спим в тях, той се стряска нищо и се мята отгоре ми, гушка ме супер силно, оставам без въздух и той промърморва "обичам те, бебчо..." със супер сънения глас. И аз бях "оооооооооооооооо <3" и умрях от диабет. <3
Буквално е най-сладкия. <3 Просто не мога. :3