- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Тази тема я бях забравила, както и нещата дето съм ги писала преди години.. хората се променят![]()
Та да се разпиша и аз, въпреки че даже не знам откъде да започна.
Винаги когато пътуваме нанякъде и му се наложи да спре по-рязко или да направи някаква неплавна маневра автоматично си слага едната ръка пред мен, за да ме предпази да не се ударя в случай, че нещо се случи.
Освен това ме оставя да пускам моя Spotify List
Като типичната жена и на мен краката и ръцете са ми винаги студени и спя с чорапи и една вечер бях заспала без и той ми ги беше обул.
Също така вечер като си легнем ме гушка и понеже той заспива бързо, но спи леко, понякога докато още се унасям го усещам как се събужда и ме придърпва отново до себе си и пак заспива.
Една вечер като се прибирахме отби неочаквано в страни на пътя и слезе за да ми откъсне цвете от някаква градинка просто ей така
Вечер като заспиваме ми чете.
Всеки път като сготвя ме гледа влюбено и ми припомня че никога до сега не е имал приятелка, която да може да готви
Учи някакви български изречения и думи ей така, понеже му харесвало как се усмихвам като го чуя
Обича да се държи неадекватно като пазаруваме заедно и ми подхвърля някакви неща когато най-малко очаквам и ми вика "catch" и после ми се смее на реакцията. Вози ме на пазарската количка.
Задава ми въпроси на теми по които е перфектно информиран и аз му обяснявам докато не се усетя по огромната му усмивка, че явно е наясно с това, което говоря и после ми казва че просто обожава да ме слуша и гледа как се обяснявам
Миналото лято като си бях спукала една кост на глезена и бях с шина ходихме на разходка в един парк и ме носи на гръб, за да не се напрягам.
И последните ми 2 седмици някъде бяха изключително трудни и беше неотлъчно до мен и се грижеше да съм ок и ме окуражаваше, че нещата ще се оправят. Първите няколко дни даже се прибираше по-рано от работа за да не съм сама и да може да ми отвлича вниманието от лошите неща.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות