Тази тема я бях забравила, както и нещата дето съм ги писала преди години.. хората се променят
Та да се разпиша и аз, въпреки че даже не знам откъде да започна.

Винаги когато пътуваме нанякъде и му се наложи да спре по-рязко или да направи някаква неплавна маневра автоматично си слага едната ръка пред мен, за да ме предпази да не се ударя в случай, че нещо се случи.
Освен това ме оставя да пускам моя Spotify List
Като типичната жена и на мен краката и ръцете са ми винаги студени и спя с чорапи и една вечер бях заспала без и той ми ги беше обул.
Също така вечер като си легнем ме гушка и понеже той заспива бързо, но спи леко, понякога докато още се унасям го усещам как се събужда и ме придърпва отново до себе си и пак заспива.
Една вечер като се прибирахме отби неочаквано в страни на пътя и слезе за да ми откъсне цвете от някаква градинка просто ей така
Вечер като заспиваме ми чете.
Всеки път като сготвя ме гледа влюбено и ми припомня че никога до сега не е имал приятелка, която да може да готви
Учи някакви български изречения и думи ей така, понеже му харесвало как се усмихвам като го чуя
Обича да се държи неадекватно като пазаруваме заедно и ми подхвърля някакви неща когато най-малко очаквам и ми вика "catch" и после ми се смее на реакцията. Вози ме на пазарската количка.
Задава ми въпроси на теми по които е перфектно информиран и аз му обяснявам докато не се усетя по огромната му усмивка, че явно е наясно с това, което говоря и после ми казва че просто обожава да ме слуша и гледа как се обяснявам
Миналото лято като си бях спукала една кост на глезена и бях с шина ходихме на разходка в един парк и ме носи на гръб, за да не се напрягам.

И последните ми 2 седмици някъде бяха изключително трудни и беше неотлъчно до мен и се грижеше да съм ок и ме окуражаваше, че нещата ще се оправят. Първите няколко дни даже се прибираше по-рано от работа за да не съм сама и да може да ми отвлича вниманието от лошите неща.