.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Казва, че ставам по-красива като се усмихвам.

Оф, а това сигурно звучи много досадно-битово, да не кажа инфантилно за странични слушатели, ама бях хремясала и исках да си сложа наркотична доза капки за нос. Почти ми се разкрещя, че предозирам и да не се лигавя, с това не бивало шега… накрая естествено просто ми ги измъкна от ръцете да не пипам. Което на фона на всеобщия темерутизъм в тази връзка и на фона на схващанията му например за самоубийците в стил "Колкото повече самоубийци има, толкова по-малко самоубийци има. Вселенски парадокс!" e доста мило.

Веднъж като дойде да ме вземе с колата беше спрял на кофти място и така стесни доста пътя на останалите шофьори, съответно нямаше как да се нацелуваме качествено и само си докоснахме устните. Дотогава не го беше правил, обаче този път паркира малко по-нататък, сигурно само 50 метра напред, и ме нападна. Питам „Защо спря тук“, той „За да мога да си те целувам преди да тръгнем, че после искам да хапна“.

Като изникне някакъв проблем, дори да е дреболия, макар първоначално като мрънкам да се дразни, после „взима нещата в свои ръце“ и измисля решение.

Случва се да се извини и не демонстрира някакво изкуствено супер надуто его, което да не му позволява да признае като е сгафил… дори да не искам да го призная, има относително широк поглед и не се смята винаги за прав, стреми се да разбере наистина ли е направил тъпотия, или просто аз съм си създала нереалистично кофти балон и се самонавивам.

Каза на най-добрия си приятел, че сме с еднакви телефони още от преди да се съберем, което според глупавото ми женско мислене е нещо като „Ето виждаш ли колко си приличаме и сме като дупе и гащи още от преди да я открадна“.

Откъсна дива ягода докато бяхме на едно пътешествие с теснолинейка в жегата и въпреки че беше единствената я даде на мен, изразявала любов.

Скарахме се и ми се изнерви много, потегли с мръсна газ, обаче към час и половина по-късно ми писа „Ако не спиш и ако си се успокоила, ела, на паркинга зад блока ти съм“...

Живея на първия етаж и след някакъв рожден ден настоя да дойде да се видим само за няколко минути в 3 и нещо през нощта, напълно наясно с идеята, че на следващия ден и двамата ще ставаме. Целувка през прозореца като на филм.
    Последно редактирано от paradosou : 08-06-2018 на 14:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си