- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Винаги ме изслушва дори да е нещо напълно незначително, което него не би трябвало да го интересува.
Забелязва и помни всичко в детайли, знае точно как си пия чая или с коя вилица обичам да ям
Като се нараня някъде, не пропуска да го целуне, за да ми мине по-бързо
Като бяхме на почивка тази година ми купи плетена гривна с котвичка и каза, че символизирало, че се е "закотвил" при мен и няма мърдане
Миналата седмица ми позволи да го возя, понеже знаеше, че искам да си карам колата, въпреки че той щеше да се побърка на седалката до мен
Всяка сутрин ако сме заедно ме целува за добро утро, ако не сме, никога не пропуска поне да ми прати някой сладък СМС или да ми звънне.
Оставя ми бележки с нови причини поради които ме обича
Преди седмица-две имах много гаден ден, нищо не ми вървеше както трябва, още с излизане от нас почнаха да се случват някакви неща, на работа станаха много поразии. Накрая се прибрах при него и му обяснявах колко ужасен ден съм имала, а той само ме гушна и каза "For what it's worth I love you and I am very proud of everything you do" И ето как един гаден ден се превърна в прекрасен, топъл спомен <3
И днес като се прибра от 4 дневното пътуване ме гушна още от вратата и ми каза "I'm home" и не ставаше въпрос за къщата
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות