.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    .Непрекъснато ми казва колко много ме обича,но на мен някак не ми е достатъчно.Хиляди пъти ми е доказвал колко ме обича
    Замисли се над това.
    Просто улягате. Няма как след 5 годишна връзка, да е като в началото с пеперудки и тн и тн.
    Щом се обичате, не сте си изневерявали и тн... ние женските имаме това много тъпо качество да човъркаме надълбоко без да има смисъл - обичате се,верни сте си - живейте си живота с кеф.
    А и да попитам...самооо нещооо... възнамерявате ли да живеете заедно или ще си я карате пак така?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    .Непрекъснато ми казва колко много ме обича,но на мен някак не ми е достатъчно.Хиляди пъти ми е доказвал колко ме обича
    Замисли се над това.
    Просто улягате. Няма как след 5 годишна връзка, да е като в началото с пеперудки и тн и тн.
    Щом се обичате, не сте си изневерявали и тн... ние женските имаме това много тъпо качество да човъркаме надълбоко без да има смисъл - обичате се,верни сте си - живейте си живота с кеф.
    А и да попитам...самооо нещооо... възнамерявате ли да живеете заедно или ще си я карате пак така?

Ние всъщност сме сгодени
    Благодаря на всички за мненията!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от onegirlll Виж мнението
    Ние всъщност сме сгодени
    Сгодени на 20 и 25 от първа любов? Toxic!
    Щом сте сгодени, изобщо не е мястото във форума да пишеш. Цял живот ли ще се допитваш до чуждо мнение при съмнение в чувствата? Загубата на пламъка само ще се увеличава от тук нататък и в това може да си убедена.

Шансовете са, че той все повече ще гледа на страни, а ти по едно време ще започнеш да следваш примера му.

Много ви е рано, но дано да не съм прав, или вие да сте някакво изключение от останалите 99%.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си