Аз съм на 20,той на 25,заедно сме от 5 години.Много сме преживели заедно-разбрахме какво е да чувстваш любовта,имахме прекрасни и незаменими мигове.Хора,не се съмнявайте и за миг,че съществува истинска любов,аз се докоснах до нея,изпитах я -това е най-невероятното нещо,което се бе случило в моя самотен дотогава живот.Да почувстваш любовта е като да те докоснат с вълшебна пръчица-вълшебно преживяване.
Та,с моя човек не сме си изневерявали ,но пък и ние като всяка двойка имаме някои проблеми.И те са следните:

От известно време наблюдавам спад на итереса му към мен-предпочита да прави други неща вместо да се видим,все аз съм тази ,която намира начин да се видим и се притеснява дали ще се видим,а на него сякаш му е все едно.Изглежда някак равнодушен.Питам се дали не съм му омръзнала?Или пък си втълпявам?!Говорих с него-той отрече.Непрекъснато ми казва колко много ме обича,но на мен някак не ми е достатъчно.Хиляди пъти ми е доказвал колко ме обича,но нещо липсва.Аз ли сбърках някъде ,не знам.Има и друго.Той беше на работа в чужбина -неперекъснато се чувахме и се държеше толкова мило към мен,казваше как нямал търпение да се върне да ме прегърне,да ме докосне,как аз съм всичко за него ,а сега когато си е тук не ми ги казва тези неща.Много го обичам ,но не знам как да се държа ,за да насочи интереса си отново към мен.Трябва ли да се отдръпна?Посъветвайте ме ,моля!Благодаря ви!