.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дискотеката

Здравейте. Създавам тази тема с цел да видим от кой клас са Ви пускали на дискотека. И сега отговорете от кой клас или на колко години взеха да ви пускат по дискотеки ?

7ми, ама аз съм старо поколение-сега пишлеменцата ходят и се ебкат в дискотечните тоалетни от 3-ти клас и да друсат амфети с уиски, нооо какво да обяснявам въобще

И какъв е смисълът на темата?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мда, наистина 7ми клас на дискотекаа... закъсняла си.

П.с. Когато навърших 18 т.е. 12ти клас започнах малко да ходя. Не ми харесваха преди това. Сега също не съм много впечатлена, но веднъж на месец примерно или на два съм съгласна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    по-скоро пишете от кой град сте и в кои дискотеки ви пускат без да имате години. писна ми някви пикли на мойта възраст да си разкопчаят деколтето малко и всеки петък и събота да се наливат по дискотеките, пък мен никъде да не ме пускат :/

Кхммм, в 7-ми клас ходих само веднъж с класа, а след това чак на бала ми, така че не се репчи без да знаеш! ))

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Интересно е и да споменавате за каква дискотека става въпрос - всеки ги знае кварталните детски дискотеки, които са до 11 часа и се изсипват всякакви хора от 5ти до 10-11 клас.
    За първи път отидох на въпросния детски сбирщайн в 6 клас, скоро не бих повторила, освен ако не е по някакъв повод - рожден ден, имен ден, etc.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дублаж и кофти раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си