- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На Дискотека
Здравейте. Създавам тази тема с цел да видим от кой клас са Ви пускали на дискотека. И сега отговорете от кой клас или на колко години взеха да ви пускат по дискотеки ?![]()
Ми на детска никога не ми е било мерак да ходя, на 13 отидох на едно парти на брат ми и към 12 ме изгониха, че мина проверка. Родителите ми винаги са ме пускали стига да знаят къде съм. Иначе съвсем сама отидох с едни приятели и личната карта на една приятелка на 14 или 15 не помня![]()
Май в 8. клас ходих 2-3 пъти на дискотека до 22ч. Истинска обаче... една от малкото, в които се влизаше без карта. И всеки път треперих да не влезе проверка.
Чак в 11. почнаха да си ме пускат повечко.
средата на 8ми клас, ама аз преди това не съм и изявявала желание ;д
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не знам ква е тая мания по дискотеките. Надута музика до дупка, неможеш приказката си чуеш, подпийнали пишлигари... и пари да ми дават не бих влязъл в такъв бордей.
Още не съм ходила, защото нямам желание....
Кви са тия дискотеки дето не проверяват на входа бе ? Вие къде живеете ?
В пети клас отидох на Амор БЛАХАХАХА!
За дискотека след полунощ ми се получи на 16 г. с чужда лична карта.
Не съм голям привърженик на дискотеките.
always late but worth the wait!
9ти клас ме пуснаха на дискотека, защото беше рожден ден, а и още важаха "бележките за придружител" за пропуск. После ме пускаха чак 11ти (то тогава и почнах да имам желание де), но не винаги, и само на една от дискотеките, защото един приятел можеше да ни вкара, а те го знаеха и му имаха достатъчно доверие.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
В 6ти клас отидох за първи път. Ходих известно време на "детска дискотека" до 22ч. ,писна ми и установих, че е супер тъпо![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
В 8ми клас започнах да ходя.Имах много мерак ама наще ми даваха до 22:00,но на мен не ми стигаше и ги лъжех,че ще спя в приятелки![]()
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
И аз в 8-ми клас отидох на "истинска" дискотека за първи път...Случи се много на време.
Май към края на 10 клас за пръв път изявих желание да ходя.Никога не са ми правили проблем.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead