.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Wink Кухнята...мъчение ;х или забавление ;d рецепти, съвети и .......

Здравейте...създадох темата за да споделяме как сме в кухнята...хубави и лесни рецепти...и най-важното да обменяме опит!!
    Понякога нямаме време да готвим претенциозни ястия и избираме лесното и бързото!!Но понякога и то може да е много ВКУСНО!;D
    Също така можете да ме питате за рецепти...съвети за нещо конкретно и т.н.
    Не, че съм голям специалист, а затова че обичам да готвя и досега никой не се оплаквал от моите "изобретения"...;d

Ами това е общо взето...дано темичката да бъде полезна!...
    Последно редактирано от Vikincetoy : 11-25-2012 на 12:22

Хубава темичка. Аз обичам да готвя, когато ми дойде музата и се справям добре. Последно правих крем-карамел <3
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Правя не чак толкова здравословни неща за хапване. Редовно пържа картофки, филийки, мекици, бухти, палачинки, ролца от раци, хапки с маги фиксове и разни от този сорт. Не ми се занимава със супички и яхнийки, да си призная.
    Скоро ще започна и кексовете, защото ми се виждат мързелив десерт. От много време съм хвърлила око на мъфините, но като знам как ще ми се изпари желанието, не се набутвам с пари за формички и хартия /засега/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Тук виж.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Aз попринцип нямам много време да готвя, но си имам моменти в които като ми дойде музата и другия ден мога да цял ден да си стоя в кухнята.
    Не си спомням да съм правила някакви ниско-калорични неща, всичко е от сорта на паста, спагети, торти, палачинки, мъфини и такива нещица.
    Попринцип обичам да си експериментирам и измислям някакви си свой рецепти и глупости. Няма да влизам в подробности, че някои ще ме помисли за...
    Таа например нещо по-нормално : преди няколко седмици някъде си спомням, че ми дойде да направя спагети със кремвирши, сирене 'Филаделфия' и още някакви неща и стана доста вкусно.
    (:

anonymous708973
    Guest
    Имаме тема вече.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    в кухнята трябва да се забавляваме , но всеки се ядосва като нещо не му се получава ...нали идв аколеда ето постни ястия......http://www.receptite.com/search.php?...BE%D1%81%D1%82

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз не обичам да готвя,но ми се налага вече.Правя си общо взето леща и тортички. D
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Град
    Germany
    Колко такива теми ще правите вече?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си