Съжалявам , че отново ще се повторя може би в някоя от предишните теми , но искам да споделя проблема си. На 16 години съм от Полски Тръмбеш , но уча във Велико Търново. Проблема са родителите ми. Аз виждам , че те ме обичат и искат да се грижат за мен , но вече не съм малкото момиченце на 12 13 14 години , да имам хиляди забрани на главата си!!! Постоянно се карат за какви ли не дреболии от сорта , че седя боса в стаята си зимно време , въпреки , че имаме отопление, че пуша , а това нещо е вече от 3 години и виждат , че няма как да променят нещата, че се прибирам от училище 1 час по късно с оправдание , че трябва да се прибирам нормално за да уча. Събота и неделя не ме пускат вечер да излизам много , а ако ме пуснат задължително с кой , какво , защо и какви ли не други въпроси. Вечерния ми час лятото си е съвсем нормален , но през зимата аз не трябва да излизам повече от 2 3 часа и да не излизам по тъмно , въпреки , че знаят с кого и одобряват да излизам с дадената компания през деня без проблеми. Знам , че ме обичат и искат да ме опазят , защото съм момиче , но колкото и да се опитват да го направят НЕ МОГАТ , защото винаги ще ми се отдаде възможност да направя нещо , което ми е забранено... На 18 съм щяла да правя каквото пискам... КЪДЕ СТЕ 18 ???? ;(( Изкажете си мнението по темата..