Не мога много да коментирам за заплатите, тъй като не живея в България, но, знам, че всеки с който подържам някъкви отношения в България печели по 2-3К/месец и има собствено жилище(в/у което няма заем). Знам, че той дори да остане без работа утре, той няма да остане на улицата или пък гладен. Знам, че живее в собствената си страна и не говори на чужд език ежедневно. От друга страна с 3к тука които са пак адски много пари за стандарта едвам дишаш и ако утре си загубиш работата то ти си на улицата...
Мое лично мнение е, че много от хората който се оплакват колко са им ниски заплатите всъщност не искат да печелят повече защото не искат да се потрудят малко или пък не знаят какво говорят. Винаги има начин за печелене на повече пари.
Това което съм написал по-горе можете съвсем спокойно да го критикувате, тъй като не аз живея в България, и вашата преценка най-вероятно е по-добра. Но сега ще говоря малко за деградацията в България.
Първоначално написано от JoLLiE92
Chacho, well said.
Първоначално написано от JoLLiE92
Tell me ... due
Постове като тези не са рядкост по Българските форуми. Аз може да не съм много грамотен по Български Език което не е нещо от което да се гордееш, но това отгоре е просто още 1 стъпка на дол. От известно време ми е направило впечатление, че ние Българите не си уважаваме собствения език или пък самите ние. Защо Българите приемаме когато някой друг просто е така вмъква нарочно чуждестранни думи в разговор когато тези думи ги има и на Български?
Друго нещо което съм забелзязвал всеки път като съм си бил в България как стотинките просто се мятат защото били "нищожни" или пък някой си не харесвал дрънченето им в джоба си. Когато нямаш уважение към парите как подяволите очакваш те да те уважават? Как ще стане това нещо, че ти да имаш пари?
Друго нещо което е голяма простащнина е баловете... Завършват наще 12 клас и вече фукаме хиляди долари които дори на заем са взети за да покажеме на целия свят, че сме завършили 12 клас. Кой в България не завършва 12-ти клас? Защо това е повод за честване? И в този етап на твоя живот когато нямаш много пари спестени ние ги харчиме за глупости като поднаем бугатита и ресторанти за 100 човека.
Мое лично мнение е, че в България просто хората нямат уважение към себе си, свойте сънародници, страната си, парите и всичко останало. Навсякъде по света има бедни хора и навсякъде можеш да правиш добри пари, но не знам за друга държава в която да ги има тези 3 точки отгоре...
Ако не ти харесва твоето финансово състояние си напъни мозъка, че да намериш начин по-който да го подобриш...