.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Страница 14 от 22 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 544
    Лейди аз чакам да видя психопрофила на този индивид .

Същото с браненето на честа се отнася и жените не само за мъжете .
    Това че мъжат е по висш си е някаква твоя и на повечето жалки мъже теория от миналато .
    Ма да бе ще ми сини окото и ще бие за тав в моменат момче което е сигурно с 45 см повече от мен подава жалба срещу мен за тормоз. Пак ит казвам това че твоята жена е слаба и жените около теб не могат да се защитят не значи че такива са всички жени по земята . Мен мъж ме е удрял и точно затова тръгнах по разни курсове за самоотбрана оттогава някой тръгне ли да ме удря си носи последствията .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Не, отново грешиш. Аз нямам проблем с жените. У дома ги имам три, и никакви проблеми нямаме. Те дори не знаят за отношението ми към феминизма. Обясних ти моето мнение, а и човек може да сподели какво мисли, само когато е анонимен. Все пак не ми представи психопрофила ми. Изгарям от желание да разбера, как ме намираш?
    Ако искаш психопрофил, те съветвам да отидеш на психиатър. Не ми е работа да ти правя публична оценка. Каквото съм преценила, съм го преценила за себе си.
    Ти нямаш проблеми със собствените си три жени, но имаш проблем с жените като цяло. Търсиш платформа за изява на недоволството си, не ми казвай, че всичко ти е наред. Ако ти беше наред, щеше да си седиш у дома с жените си, а не да пълниш главата на тинейджърите с глупости.
    На света има място за всички. Но очевидно на теб не ти е комфортно в твоето.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Лейди аз чакам да видя психопрофила на този индивид .

Същото с браненето на честа се отнася и жените не само за мъжете .
    Това че мъжат е по висш си е някаква твоя и на повечето жалки мъже теория от миналато .
    Ма да бе ще ми сини окото и ще бие за тав в моменат момче което е сигурно с 45 см повече от мен подава жалба срещу мен за тормоз. Пак ит казвам това че твоята жена е слаба и жените около теб не могат да се защитят не значи че такива са всички жени по земята . Мен мъж ме е удрял и точно затова тръгнах по разни курсове за самоотбрана оттогава някой тръгне ли да ме удря си носи последствията .
    Тоя път направо изби рибата!!!!! Това момче да не би да е 10 годишно, а ти да си му съседската лелка, която често го пердаши, защото не я поздравява? Сигурно и баща му се страхува от теб, след като знае, че ходиш на курсове по самоотбрана, от което следва че, ако някой мъж вземе да ти каже нещо, което ти се вижда обидно, или въобще те погледне накриво, ще го пребиеш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Може, зависи колко тъп си или дали фантазията ти е голяма, защото интелигентните хора го разбират по един единствен начин.
    Грешка.
    Интелигентният човек знае, че "заслужавам" е строго субективно. Наистина ли има нужда да обяснявам защо? Явно да... защото и "интелигентен" е строго субективно. Само ГЛУПАКЪТ има категорично мнение.
    Вечно се биеш в гърдите, че очевидно разбираш значение на думите, което ние не знаем.

Хайде да чуем тогава. Какво значи "една жена заслужава бой"? Питам за десети път, нали сте много интелигентни, нека чуем.
    Бих попитала и кога един мъж заслужава бой, ама... вие на по-елементарния въпрос не можете да ми отговорите, камо ли на този.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ако искаш психопрофил, те съветвам да отидеш на психиатър. Не ми е работа да ти правя публична оценка. Каквото съм преценила, съм го преценила за себе си.
    Ти нямаш проблеми със собствените си три жени, но имаш проблем с жените като цяло. Търсиш платформа за изява на недоволството си, не ми казвай, че всичко ти е наред. Ако ти беше наред, щеше да си седиш у дома с жените си, а не да пълниш главата на тинейджърите с глупости.
    На света има място за всички. Но очевидно на теб не ти е комфортно в твоето.
    Виж сега Лейди! Да речем че и аз имам нужда от развлечения. Аз си ги подбирам според условията, и според мен се чувствам комфортно. Това с пълненето на тинейджърските глави с глупости си е твое мнение. Нали сега изборът е голям. Всеки може да преценява сам, кое е глупост и кое не е. Когато се представя едната страна, не е ли редно да се покаже и другата. Ако сега не съм си у дома, то това е пак за благото на семейството ми. Ти в момента с мъжа си заедно у дома ли сте? Или не ходите на работа и двамата?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво значи "една жена заслужава бой"?
    Превод: "Жена, която е пред очите ми, когато реша да си избивам комплексите"...

Град
    Варна
    Виж сега Лейди! Да речем че и аз имам нужда от развлечения. Аз си ги подбирам според условията, и според мен се чувствам комфортно. Това с пълненето на тинейджърските глави с глупости си е твое мнение. Нали сега изборът е голям. Всеки може да преценява сам, кое е глупост и кое не е. Когато се представя едната страна, не е ли редно да се покаже и другата. Ако сега не съм си у дома, то това е пак за благото на семейството ми. Ти в момента с мъжа си заедно у дома ли сте? Или не ходите на работа и двамата?
    Защо не пробваш с пропагандата си в bgmama, да речем? Гарантирам ти, там развлечението ти ще е по-голямо
    Какво значение има с кой къде съм?

anonymous708973
    Guest
    Ако сега не съм си у дома, то това е пак за благото на семейството ми.
    Не се измъквай, много добре разбра какво искаше да ти каже. Че времето, което го отделяш тука да пълниш главите на малките с глупости, можеше да го отделиш на семейството си. НЕ, НЯКОИ не могат да преценят! Ако това не си го разбрал като родител на три деца, силно ти препоръчвам да се замислиш!
    Дори не смей да ми говориш за пътувания, щото просто... идея си нямаш.

Едит: Да, наистина, давай в БГ мама. Там има много повече хора - и мъже, и жени - на твоята възраст? Защо си тук? Защото много добре знаеш, че само тук ще ти мине номерът.

По смешното е че човек на тази възраст спори с тийнове вместо да си гледа живота . Смешно е и е жалко да спориш с хора с по 10 години ако не и повече по малки от теб.Осъзнай се !!!

Повече от фен
    Грешка.
    Интелигентният човек знае, че "заслужавам" е строго субективно. Наистина ли има нужда да обяснявам защо? Явно да... защото и "интелигентен" е строго субективно. Само ГЛУПАКЪТ има категорично мнение.
    Вечно се биеш в гърдите, че очевидно разбираш значение на думите, което ние не знаем.

Хайде да чуем тогава. Какво значи "една жена заслужава бой"? Питам за десети път, нали сте много интелигентни, нека чуем.
    Бих попитала и кога един мъж заслужава бой, ама... вие на по-елементарния въпрос не можете да ми отговорите, камо ли на този.
    Ако мислиш да се упражняваш в красноречие и да претендираш за по-голямата женска интелигентност, не си познала. Всеки се мисли за интелигентен, въпросът е кой може да побере по-вече информация (интелект) в мозъка (харда си).
    Мъжете са си природноинтелигентни, за разлика от ........знаеш кого. Това е природна интелигентност, за това и в занаятите мъжете са можещите. Колко пъти да ти отговаряме, че една жена заслужава бой, когато противоречи на мъжа си и решава да променя правилата, без да е получила одобрението на мъжа. Един мъж няма как да заслужава бой, поради простата причина, че жената не може да го набие, освен ако е болен или е подобие на мъж.
    Всеки скандал, причинен от женското безумие (жените са равни с мъжете), е добре да се предотвратява с бой, след като друго не помага. Какво още не ти е ясно?
    Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 15:25

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Защо не пробваш с пропагандата си в bgmama, да речем? Гарантирам ти, там развлечението ти ще е по-голямо
    Какво значение има с кой къде съм?
    Ти отново изопъчаваш нещата. Сега пък го изкара и пропаганда. Колко пъти да обяснявам, че това си е мое мнение и няма как да е пропаганда. Просто споделям възгледите си. Ако някъде има тема относно възможностите м/у половете, може и там да коментирам нещата от моя гледна точка. От кога убежденията на различномислещите се третира като пропаганда?

По моята логика и мъжа заслужава бой когато противоречи на жената .
    Един мъж заслужава да бъде спукван от бой ако реши да промени правилата без жената

И това че жена не може да набие мъж е поредно тъпо изказване аз лично познавам жени които могат не да те набият ами и в болница да те вкарат . И далеч не става дума за бой над болни и хилави мъже .

Ще ти дам един малък съвет .Престани да се правиш на мъжкар в тийн форум където и 15 годишните ти разбиват жалката теория . Някак комплексирано е да се налагаш сред деца и да говориш глупости .

BTW Ако имаш дъщеря и разбереш че съпругат й я е ударил за причините които изтъкна ти как би реагирал ?
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-28-2014 на 10:01

anonymous708973
    Guest
    Колко пъти да ти отговаряме, че една жена заслужава бой, когато противоречи на мъжа си и решава да променя правилата, без да е получила одобрението на мъжа. Един мъж няма как да заслужава бой, поради простата причина, че жената не може да го набие, освен ако е болен или е подобие на мъж.
    Цитирам тази главозамайваща простотия, за да остане завинаги черно на бяло.

Това дали заслужаваш бой и дали някой МОЖЕ да те набие са две КОРЕННО различни неща.

Аз приключих, с това наистина няма как да се спори.

Отивай си при плахата, нямаща грам мозък и собствено мнение женичка и се надявай такъв човек да отгледа стойности личности. (Щото нали жената възпитавала децата, само дето ако няма право да налага сама наказания и да променя правилата, грам авторитет няма да има пред тия деца. Което отново е огромна пробойна в логиката ти.)
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-28-2014 на 10:02

Град
    Варна
    Ти отново изопъчаваш нещата. Сега пък го изкара и пропаганда. Колко пъти да обяснявам, че това си е мое мнение и няма как да е пропаганда. Просто споделям възгледите си. Ако някъде има тема относно възможностите м/у половете, може и там да коментирам нещата от моя гледна точка. От кога убежденията на различномислещите се третира като пропаганда?
    Не мисля, че изопАчавам нещата.
    Но си прав, че всеки има глава на раменете си да преценява как е правилно да постъпва. Ти имаш право да смяташ, че жените заслужават бой. Твоята съпруга също има право да смята, че заслужава мъж като теб.
    Затова и ти казах - всеки намира мястото, в което се чувства комфортно. Но фактът, че избираш да говориш за това означава, че ти не се чувстваш добре там, където си. Че на теб ти пречат всички жени.
    На мен не ми пречи, че ти мислиш така, защото не съм длъжна да те търпя в живота си

Повече от фен
    Не се измъквай, много добре разбра какво искаше да ти каже. Че времето, което го отделяш тука да пълниш главите на малките с глупости, можеше да го отделиш на семейството си. НЕ, НЯКОИ не могат да преценят! Ако това не си го разбрал като родител на три деца, силно ти препоръчвам да се замислиш!
    Дори не смей да ми говориш за пътувания, щото просто... идея си нямаш.

Едит: Да, наистина, давай в БГ мама. Там има много повече хора - и мъже, и жени - на твоята възраст? Защо си тук? Защото много добре знаеш, че само тук ще ти мине номерът.
    Просто ти така си мислиш. Ти да не би да се мислиш за тинейджърка? А, аз имам две момичета. Нямам три деца. Достатъчо време отделям и на семейството си. Пътувам често зад граница, свързано ми е с работата. Тук съм, защото темата е подходяща. Животът е доста несправедлив и всеки търси своята справедливост. Дали ще ми мине номерът за който говориш не ме интересува, защото аз нямам никакъв номер, т.е. нищо няма да спечеля от това дали ще ми повярват или не. Всеки може да прецени и да реши сам кое е правилно, а не още от детската градина да се промиват мозъците на децата с равноправието и равнопоставеността м/у половете. Случая, който Владимир Буковски описва е показателен. Нищо не пречи и тинейджърите да го знаят и сами да преценят, защото това се отнася за бъдещето им.

anonymous708973
    Guest
    Не, не могат сами да преценят. Някои от потребителите тук са малки и все още лабилни. Може би нямат с кого да говорят. Може би форумът е единственият им източник на информация, затова ние като по-големи носим отговорност за съдържанието тук. И когато то е подстрекаване към насилие, това не се отразява добре на неизградена личност.

Оо, ти имаш момичета, вярно... не се стремиш към отглеждане на силни и стойностни личности не ти трябват.
    Тцъ... трябва да ти е много болно, че нямаш син... да го възпиташ да е "истински мъж".
    Хм, Вселената си знае работата явно.

Повече от фен
    По моята логика и мъжа заслужава бой когато противоречи на жената .
    Един мъж заслужава да бъде спукван от бой ако реши да промени правилата без жената

И това че жена не може да набие мъж е поредно тъпо изказване аз лично познавам жени които могат не да те набият ами и в болница да те вкарат . И далеч не става дума за бой над болни и хилави мъже .

Ще ти дам един малък съвет .Престани да се правиш на мъжкар в тийн форум където и 15 годишните ти разбиват жалката теория . Някак комплексирано е да се налагаш сред деца и да говориш глупости .

BTW Ако имаш дъщеря и разбереш че съпругат й я е ударил за причините които изтъкна ти как би реагирал ?
    Мечтай си ти, още не се е родила тази която да може да ме набие, освен ако не ме напие, но като се има предвид че въобще не пия това ще ти остане само мечта. Много Холивудски филми гледаш. Та чак и в болница щяля да ме вкара. Дрън, дрън. Ще трябва да са най малко четири като Станка Златева и да ми вържат дясната ръка. А когато имам зетьове, бих искал да са мъже на място. Да се грижат за домовете и децата си. Да въдворяват ред и правила, които да са удобни за всички, за да не могат да бъдат принудително нарушавани. Аз няма да съм вечно жив, за да спасявам положението, ако се налага. Има си женски и мъжки задължения, и размяната на ролите ще е в ущърб на жените.

Повече от фен
    Не, не могат сами да преценят. Някои от потребителите тук са малки и все още лабилни. Може би нямат с кого да говорят. Може би форумът е единственият им източник на информация, затова ние като по-големи носим отговорност за съдържанието тук. И когато то е подстрекаване към насилие, това не се отразява добре на неизградена личност.

Оо, ти имаш момичета, вярно... не се стремиш към отглеждане на силни и стойностни личности не ти трябват.
    Тцъ... трябва да ти е много болно, че нямаш син... да го възпиташ да е "истински мъж".
    Хм, Вселената си знае работата явно.
    Виж, тук ме улучи смъртоносно. Найстина нямам син, и бих дал всичко да имам, но вече не може. Жена ми е на 40 години, а ти като жена знаеш какви са проблемите след тази възраст. Аз си я обичам и не искам да насилвам нещата. За изневяра и дума не може да става. Патриархалното ми възпитание не го разрешава. За съжаление времето ми днес свърши. Утре, ако имам възможност ще ти обясна по подробно.

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    @herkules Не се ли притесняваш от факта, че дъщерите ти може би, са потребители в този Форум?

Мисля, че причината да се държиш по този начин със жена си е, че не ти е родила СИН? или какво?
    Ти как би се почувствал, ако си на нейно място?

Някак си ми звучеш заплашително, но както и да е! Мисля че Papugai ти отговори многократно, както и аз, но ти все се правиш на ударен. Ето ти пример. Прибира се мъжът в къщи, уморен от работа, изкъпва се и иска да вечеря, като пита жена си: - какво има за вечеря? - И, отговорът е:- Не ме занимавай с глупости, сега имам друга работа, вечеряй каквото си си сготвил! След това мъжът я пита:- До кога ще си губиш времето с излишни разговори по т.л.ф., с тези твои приятелки, а не обърнеш малко внимание на дацата и на мен? И, отговора е: - Я, се разкарай, какъв си ти, че ще ми казваш какво да правя?!!!.........Много още примери мога да ти дам относно заслужаването на плесница или нещо по-вече. Това женско поведение за много редно ли го намираш? А, това е най-безобидното. Извратеността на закона е в това, че дава право и насърчава жената да изнасилва мъжа психически, и за това на него не му остава друго, освен да използва природния закон и да наказва жената физически. За това насилието над жените ще продължи да се увеличава. Сега са бити около 1/3 и процентът се увеличава. Когато стане 2/3 може би ще мирясат, но ако и това не помогне, може би тогава мъжете ще намерят друго решение относно женското равноправие, но това както вече казах си е мое мнение.
    Ето така можеше да кажеш още от самото начало.
    Защото иначе излиза, че трябва да биеш жена си за щяло и нещяло, както на теб и отърва и както всеки втори селянин му хрумне и възприеме за правилно.
    В такива примери, каквито даде - нито присъства обич, нито уважение, нито нищо. Това са крайни случаи на анархия и простотия.
    Въпреки това според вината, която насъждаваш у своята жена, може да е провокирания от самия теб, поради липса на разбирателство.
    Тя може също толкова пари да печели, колкото и да работи, да гледа децата, да чисти, а ти да не си мърдаш месата, ама въпреки това да си вярваш, че тя е причината и бедата!

Не ми се отговори на въпроса как би реагирал ако дъщеря ти яде шамари от съпруга си ?

Много интересно как ще набиеш момиче което е специално обучено . И момичетата който познавам далеч не са със физиката на Станка Златева но като нищо ще те потрошат от бой . Колкото до мъжките и женските задължения тая тема е толкова дъвкана в тоя форум . Няма мъжки и женски задължения особено щом стане дума за общ дом. В момента в който аз започна да върша всичко човекът до мен ще бъде изхвърлен с парцалите си на улицата .

Не ми се отговори на въпроса как би реагирал ако дъщеря ти яде шамари от съпруга си ?

Много интересно как ще набиеш момиче което е специално обучено . И момичетата който познавам далеч не са със физиката на Станка Златева но като нищо ще те потрошат от бой . Колкото до мъжките и женските задължения тая тема е толкова дъвкана в тоя форум . Няма мъжки и женски задължения особено щом стане дума за общ дом. В момента в който аз започна да върша всичко човекът до мен ще бъде изхвърлен с парцалите си на улицата .
    Е и ти малко прекаляваш.
    Не, че не вярвам, че жена, тренирала бойни изкуства години на ред, няма да набие и победи един обикновен мъж, който попринцип не знае да се бие или няма добри умения, ама по принцип тя, за да стигне до това ниво се иска много, много усилия и време.
    Не можеш тази година да запишеш един курс (например карате) и другата година да набиеш някой истински мъж, който тренира силово, или въобще си спортува.
    Жената може да научи хватки за изплъзване, за удари в специални точки в момент на изленада на мъжа най-вече, ама силата, която ти удариш някого, или го хванеш - не може да се сравнява с тази на мъжа.

Аз не говоря за жени трениращи карате а съвсем друго .Под обучена жена имам предвит жени военни и т.н
    Освен това един бой се води и с логика ти може (не говоря за теб) да си много силен но като си тъп и не мислиш логично можеш да изядеш някой шамар .
    Да прав си че една жена минала през курс за самоотбрана едва ли би набила мъж трениращ силово но поне ще може да се защити . Една жена покаже ли че може да се защитава и не се дава отношението към нея става различно . Такива като Херкулес са силни защото жената до тях се струхува да скръцен със зъби и да си потърси правата .
    Смешното е че автора в случая си вярва че жените сме слаби и безащитин а мъжете силни което далеч не е вярно .

И все още си чакам отговор на въпрос .

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Например ти сега заслужаваш, пилиш ми по нервите с повтарянето на едно и също, сякаш е моя вината, че трудно схващаш.
    Трудно мога да измисля пример, който ще успееш да разбереш, но ще се опитам.
    Стана въпрос, че мъж се прибира и жена му не е сготвила.Заслужава бой, ако не е сготвила, защото цял ден си е приказвала със също толкова загубените си приятелки, заслужава бой, ако цял ден е мерила дрешки, гримирала се е, вършила е всичко това, което тя смята за важно.
    Не заслужава бой, ако е имала основателна причина да не сготви, например е била на лекар, за да си прегледа счупените ребра след наградата от предната вечер.

Аз не говоря за жени трениращи карате а съвсем друго .Под обучена жена имам предвит жени военни и т.н
    За теб няма да ми трябва причина, за да те набия, достатъчно е да се опиташ да ми размишляваш и да ръсиш такива тъпизми.

girlwithblueeyes
    Какво имаш в предвид под защита, когато една жена се е изправила пред мъжа? Логиката е в това, тя да се опита да се измъкне, да избяга, да хвърли някой предмет към него, да се добере до ножовете, да вдигне аларма, за да се чуе, а не директно в боя.
    Като имаш в предвид жени военни, уточни за какво иде реч, защото аз не разбира. Доколкото ми е ясно те също са обучавани на източни бойни изкуства и прочие.
    И аз чакам отговор от херкулес. Мисля че го удари в слабото място, там където най-много се притеснява и от където се депресира. Живее с 3 жени и тук изпуска напрежението според мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си