.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Страница 17 от 22 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 544
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Предусещам някакви намеци тука... Антраксьо, не се точи. Не те давам.
    Хайде, ти пък за толкова време не ме ли опозна?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на an7raks
    Предусещам някакви намеци тука... Антраксьо, не се точи. Не те давам.
    Ти знаеш, че няма да ти изневеря! Ще бия само теб докато смъртта ни раздели! :*

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Няма смисъл да я навиваш за тройка...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тройка?! Човече, когато си лягам с жена, не я деля с мъж

И тя така вика... :/ Ай, де, ще ти дам да я биеш с колана, който татко ми подари!

Мега фен Аватара на tori
    Чакай сега, от колежка с камшик всичко се очаква. Бтв как я мразя тая дума „колежка“...

Само с мечо и жабчо си правя тройка аз, другото не е фън.

Мда, за кво да си развалям кефа?!

Мега фен Аватара на tori
    Ти знаеш, че няма да ти изневеря! Ще бия само теб докато смъртта ни раздели! :*
    О, пропуснала съм. Ей тва е то либоф!

Град
    Варна
    Чакай сега, от колежка с камшик всичко се очаква. Бтв как я мразя тая дума „колежка“...
    към чужди мъже вече не посягам
    само ги бия

към чужди мъже вече не посягам
    само ги бия
    Е, после как да не те смлати човек?!

Мега фен Аватара на tori
    Е, ма ти за кво си помисли?! Моя мъШ само аз мога да го изтезавам.

Град
    Варна
    Е, после как да не те смлати човек?!
    не мож' ме фана
    карам Поло

не мож' ме фана
    карам Поло
    Я па гоУф ше си взема!

Мега фен Аватара на 102
    #onaaspoloto

anonymous708973
    Guest
    АЙ! Лафът на темата, дами и господа!!

Дрейд, аз малко ще изклинча, но съм го казвала и преди - не казвам категорично, че няма жени, които заслужават шамар. Напротив - има случаи, в които наистина една жена може да те изкара от равновесие и дори да си го проси. Тогава е кофти, гадно е, но... да, хората си изпускат нервите. НО да удариш СОБСТВЕНАТА си жена/приятелка е недопустимо, за това говоря.
    Иначе - да, разбира се, случилото се е напълно нормално.

А относно боя между мъж и жена... не може да се сравнява с боя между мъж и мъж. Дано Синеочка да го е имала предвид. Когато мъже и жени имат физически спречквания, жената се отбранява и ако напада, го прави по слаби места с цел да излезе от ситуацията по-бързо. Неслучайно жените ни учат как да удряме/чупим носове с длан (не с юмрук, защото вероятността да си счупим ръката е доста по-голяма от това да нанесем поражения); как да изпляскаме силно от двете страни на лицето, точно върху ушите; как да излезем от положение, в които ни нападат отзад и ръцете са ни до тялото; когато ни държат за врата; когато - не дай, Боже - вече сме на земята и върху нас има 90 кила мъж.
    Не познавам жени, а вероятно и не са много, които ще тръгнат да бият юмруци в челюстта, в гърдите, да трошат глава в глава и т.н. "Боят" е от различно естество Да не говорим, че на повечето от нас изобщо не им идва отвътре.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-29-2014 на 00:02

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аре бе мацки, още ли не сте се сбили? Дайте по-експедитивно.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Пантерке, честно да ти кажа, и аз бях на такова мнение до преди някакво време. Но вече не съм. И ще ти кажа защо.

След като гледах как една жена унижаваше един мой много близък човек с поведението си, мога да кажа, че си заслужи единствения шамар от него. Беше пияница, пиеше повече отколкото аз можех да си представя, демек по 1 литър водка на излизане почти всяка вечер, не пипаше домакинска работа, държеше се ужасно, наричаше близкия ми "селяк", "безделник" и какво ли още не, и то в присъствието на други хора, които бяха непознати за нея, позволяваше си и мен да обижда, въпреки, че бях на 12-13 години, не му даваше да идва да вижда мен и майка ми поради глупашката си ревност, а този близък човек ми е вуйчо. И шамарът, който отнесе, беше поради една такава пиянска изцепка, когато е била страшно пияна, вдигнала му е скандал на публично място, сиреч някакво заведение в София доколкото знам ии си беше изяла шамара.
    Да, против съм това мъж да бие жена си, но такива лекета като тази си го заслужават.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ПyРкО ♠ Виж мнението
    @herkules Не се ли притесняваш от факта, че дъщерите ти може би, са потребители в този Форум?

Мисля, че причината да се държиш по този начин със жена си е, че не ти е родила СИН? или какво?
    Ти как би се почувствал, ако си на нейно място?
    Моите дъщери нямат време от учене да влизат във форуми. Едната е студентка, а другата е в 10ти клас. От много учене, малката няма време да разговаря дори с нас (родителите и) за проблемите си или неща които я вълнуват. Постоянно олимпиади по математика, английски, разни постери и прочее. Единственото и развлечение е игрите с награди във фейса или на друго място, където е спечелила доста неща. Дори и да са потребители (дъщерите ми) форумът е анонимен и няма как да разберат за мен.
    Апропо:- Жена си не съм удрял до сега дори и на шега, защото никога не ми е давала повод за това вече 21 години.
    Доста мъже биха си мечтали за такава жена, като моята. Сегашното поколение се изражда все по-вече, благодарение на женско управление и насилствено феминизиране на живота. Сега тръгвам, ако мога ще се върна и ще отговоря и на другите.

поздрави за синеочка :Д

aa

Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-29-2014 на 06:33

klimatronik

@herkules
    Дори дъщерите ти да не четат форума най-вероятно знаят за твоята тези по отношение на брачното съжителство . Но пък ако се запознаят с коренно различни от товето виждане съпрузи твоите логики и глупости ще заминат на вятъра .Жена си не си я удрял ха да ти кажа никой нормален човек няма да каже че е удрял жена си в социална мрежа . Но дори да е истина това значи че горката ти ходи по гъза и се съобразява с теб . Тази послушност която си й наложил по някакъв начин ти харесва защото обичаш да си вечно прав и да командваш . Ей така да вметна ако бъдещите мъже на дъщеритети научат как смяташ че е редно да се отнасяш със жена най-малкото да отнасеш някой и друг шамар от тях .

Инка като цяло си права че има разлика между бой между жена и мъж и т.н и че повечето жени не могат ад се бият като мъже с юмруци . Но това не значи че няма такива.Малко са естественно понеже боят с юмруци си е запазен за мъжете един вид а пък и малко жени биха тръгнали да се учат как се бие и т.н. Повечето искат да се научат на някоя или друга техника достатъчна да ги предпази от удар или още по лошо неащ като изнасилване или убийство .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Но дори да е истина това значи че горката ти ходи по гъза и се съобразява с теб . Тази послушност която си й наложил по някакъв начин ти харесва защото обичаш да си вечно прав и да командваш .
    Добре бе, а замисляте ли се, че може би нищо не ѝ е наложил? Че просто жената е такава, че според нея мястото ѝ е вкъщи да гледа децата, а негово задължение е да се грижи за прехраната им.
    Хубаво растете с тези убеждения, че мъжете и жените трябва да имат равен старт в живота, но забравяте, че не всички жени са като вас. За някои от тях е нормално да не работят, да стоят вкъщи, да правят слуш на съпруга и да се грижат за него, както едно време. За да развие херкулеса тази си гледна точка върху положението на мъжете и жените, значи такъв пример е виждал и такова има у дома си.
    Единственото, което аз не разбирам, е защо след като има перфектната жена в къщата си и у тях нещата се случват така, както той ги смята за правилни, къде точно му е проблемът е с жените.
    И защо мислите, че от височината на вашите 20 години ще успеете да убедите в правотата си един мъж, който е прекарал целият ВИ съзнателен живот, виждайки нещо друго вкъщи?
    Осъзнавам колко е смешен той, но и вие ставате за смях с тази еманципираност и стремеж да го убедите колко греши. Ама нека греши, нали не е ваш съпруг и нали не бие вас?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    В крайна сметка за BDSM секс ли става въпрос в тая тема?
    n00bs

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    В крайна сметка за BDSM секс ли става въпрос в тая тема?
    опитах заради тебе, ама уви, държат да говорят за най-обикновен бой...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    скучно :/
    n00bs

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Добре бе, а замисляте ли се, че може би нищо не ѝ е наложил? Че просто жената е такава, че според нея мястото ѝ е вкъщи да гледа децата, а негово задължение е да се грижи за прехраната им.
    Хубаво растете с тези убеждения, че мъжете и жените трябва да имат равен старт в живота, но забравяте, че не всички жени са като вас. За някои от тях е нормално да не работят, да стоят вкъщи, да правят слуш на съпруга и да се грижат за него, както едно време. За да развие херкулеса тази си гледна точка върху положението на мъжете и жените, значи такъв пример е виждал и такова има у дома си.
    Единственото, което аз не разбирам, е защо след като има перфектната жена в къщата си и у тях нещата се случват така, както той ги смята за правилни, къде точно му е проблемът е с жените.
    И защо мислите, че от височината на вашите 20 години ще успеете да убедите в правотата си един мъж, който е прекарал целият ВИ съзнателен живот, виждайки нещо друго вкъщи?
    Осъзнавам колко е смешен той, но и вие ставате за смях с тази еманципираност и стремеж да го убедите колко греши. Ама нека греши, нали не е ваш съпруг и нали не бие вас?
    Лейди, недей обърква децата като ги караш да разсъждават и да разглеждат ситуцията от различни гледни точки. Затормозяваш ги....
    Welcome to the Jungle...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Лейди, недей обърква децата като ги караш да разсъждават и да разглеждат ситуцията от различни гледни точки. Затормозяваш ги....
    Нали трябва да се научат да мислят.
    Можеш правилно да си защитиш гледната точка, само когато си разбрал насрещната. Когато не я разбираш, изглеждаш като магаре на мост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си