- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Е, ма ти за кво си помисли?! Моя мъШ само аз мога да го изтезавам.
АЙ! Лафът на темата, дами и господа!!
Дрейд, аз малко ще изклинча, но съм го казвала и преди - не казвам категорично, че няма жени, които заслужават шамар. Напротив - има случаи, в които наистина една жена може да те изкара от равновесие и дори да си го проси. Тогава е кофти, гадно е, но... да, хората си изпускат нервите. НО да удариш СОБСТВЕНАТА си жена/приятелка е недопустимо, за това говоря.
Иначе - да, разбира се, случилото се е напълно нормално.
А относно боя между мъж и жена... не може да се сравнява с боя между мъж и мъж. Дано Синеочка да го е имала предвид. Когато мъже и жени имат физически спречквания, жената се отбранява и ако напада, го прави по слаби места с цел да излезе от ситуацията по-бързо. Неслучайно жените ни учат как да удряме/чупим носове с длан (не с юмрук, защото вероятността да си счупим ръката е доста по-голяма от това да нанесем поражения); как да изпляскаме силно от двете страни на лицето, точно върху ушите; как да излезем от положение, в които ни нападат отзад и ръцете са ни до тялото; когато ни държат за врата; когато - не дай, Боже - вече сме на земята и върху нас има 90 кила мъж.
Не познавам жени, а вероятно и не са много, които ще тръгнат да бият юмруци в челюстта, в гърдите, да трошат глава в глава и т.н. "Боят" е от различно естествоДа не говорим, че на повечето от нас изобщо не им идва отвътре.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-29-2014 на 00:02
Аре бе мацки, още ли не сте се сбили? Дайте по-експедитивно.
Welcome to the Jungle...
Пантерке, честно да ти кажа, и аз бях на такова мнение до преди някакво време. Но вече не съм. И ще ти кажа защо.
След като гледах как една жена унижаваше един мой много близък човек с поведението си, мога да кажа, че си заслужи единствения шамар от него. Беше пияница, пиеше повече отколкото аз можех да си представя, демек по 1 литър водка на излизане почти всяка вечер, не пипаше домакинска работа, държеше се ужасно, наричаше близкия ми "селяк", "безделник" и какво ли още не, и то в присъствието на други хора, които бяха непознати за нея, позволяваше си и мен да обижда, въпреки, че бях на 12-13 години, не му даваше да идва да вижда мен и майка ми поради глупашката си ревност, а този близък човек ми е вуйчо. И шамарът, който отнесе, беше поради една такава пиянска изцепка, когато е била страшно пияна, вдигнала му е скандал на публично място, сиреч някакво заведение в София доколкото знам ии си беше изяла шамара.
Да, против съм това мъж да бие жена си, но такива лекета като тази си го заслужават.
Моите дъщери нямат време от учене да влизат във форуми. Едната е студентка, а другата е в 10ти клас. От много учене, малката няма време да разговаря дори с нас (родителите и) за проблемите си или неща които я вълнуват. Постоянно олимпиади по математика, английски, разни постери и прочее. Единственото и развлечение е игрите с награди във фейса или на друго място, където е спечелила доста неща. Дори и да са потребители (дъщерите ми) форумът е анонимен и няма как да разберат за мен.
Апропо:- Жена си не съм удрял до сега дори и на шега, защото никога не ми е давала повод за това вече 21 години.
Доста мъже биха си мечтали за такава жена, като моята. Сегашното поколение се изражда все по-вече, благодарение на женско управление и насилствено феминизиране на живота. Сега тръгвам, ако мога ще се върна и ще отговоря и на другите.
поздрави за синеочка :Д
aa
![]()
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-29-2014 на 06:33
klimatronik
@herkules
Дори дъщерите ти да не четат форума най-вероятно знаят за твоята тези по отношение на брачното съжителство . Но пък ако се запознаят с коренно различни от товето виждане съпрузи твоите логики и глупости ще заминат на вятъра .Жена си не си я удрял ха да ти кажа никой нормален човек няма да каже че е удрял жена си в социална мрежа . Но дори да е истина това значи че горката ти ходи по гъза и се съобразява с теб . Тази послушност която си й наложил по някакъв начин ти харесва защото обичаш да си вечно прав и да командваш . Ей така да вметна ако бъдещите мъже на дъщеритети научат как смяташ че е редно да се отнасяш със жена най-малкото да отнасеш някой и друг шамар от тях .
Инка като цяло си права че има разлика между бой между жена и мъж и т.н и че повечето жени не могат ад се бият като мъже с юмруци . Но това не значи че няма такива.Малко са естественно понеже боят с юмруци си е запазен за мъжете един вид а пък и малко жени биха тръгнали да се учат как се бие и т.н. Повечето искат да се научат на някоя или друга техника достатъчна да ги предпази от удар или още по лошо неащ като изнасилване или убийство .
Добре бе, а замисляте ли се, че може би нищо не ѝ е наложил? Че просто жената е такава, че според нея мястото ѝ е вкъщи да гледа децата, а негово задължение е да се грижи за прехраната им.
Хубаво растете с тези убеждения, че мъжете и жените трябва да имат равен старт в живота, но забравяте, че не всички жени са като вас. За някои от тях е нормално да не работят, да стоят вкъщи, да правят слуш на съпруга и да се грижат за него, както едно време. За да развие херкулеса тази си гледна точка върху положението на мъжете и жените, значи такъв пример е виждал и такова има у дома си.
Единственото, което аз не разбирам, е защо след като има перфектната жена в къщата си и у тях нещата се случват така, както той ги смята за правилни, къде точно му е проблемът е с жените.
И защо мислите, че от височината на вашите 20 години ще успеете да убедите в правотата си един мъж, който е прекарал целият ВИ съзнателен живот, виждайки нещо друго вкъщи?
Осъзнавам колко е смешен той, но и вие ставате за смях с тази еманципираност и стремеж да го убедите колко греши. Ама нека греши, нали не е ваш съпруг и нали не бие вас?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В крайна сметка за BDSM секс ли става въпрос в тая тема?
n00bs
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last