- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
има такива случаи и на малтретирани мъже, просто те не искат да си го признаят, за да избегнат подигравките
n00bs
третиране лол лол лол
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
^^ от мъж до теб знаеш ли колко разлика има... ?
Окей моя грешка (:
Лейди няма да имам против да ми кажеш твоята гледна точка на нещата, които съм написал интересно ми е мнението ти (:
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Magita,
отновно се опитваш да жегнеш мъжкото его и да го поставиш под въпрос, защо?
Някакъв реваншизъм ли надушвам?
И не, не познавам пикли - познавам силни момичета, но знам аз какво съм преминал в живота си, хех...
Няяяях ... цял живот се учим ;д И к'во като не знам ще дойдеш да ме набиеш ли, се пак си по тия работи
се 1.... нали вече знам (:
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Аз го казах - разликата не трябва да е от мъж до жена, а от човек до човек.
Аз се имам за силна психически, но познавам мъже, които могат да изтърпят и това, на което аз бих се пречупила.
И познавам жени, които могат да спукат от бой доста голям брой от заобикалящите ги мъже.
Пак ти казвам, феминизмът до никъде няма да доведе, просто защото е невъзможно да има равенство между половете.
Цялата насока на тая дискусия тука - че мястото на жената е в кухнята и под колана, е смешна, вярно. Но е още по-смешно да претендираме да бъдем равни някъде, където просто няма как да се случи.
Тва ми е мнението.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
чакай ся... за всеки си има човек... под хора имаш предвид и мъже което ни води до това че и ние трябва да ви бием от което ще почнем отново спора... а като с думи не се разбирате ми пътя и кой от къде е ... никой не е длъжен да те търпи нито ти него.. като с думи не можете да се разберете просто спирате и точка.. а ако сте вече семейни ще си имате уважението и едно заради деца,друго за да се запазят добрите отношения,трето че си по улегнал и т.н.
равни сме до толкова, че всички сме хора и няма значение дали си мъж или жена. Дали някой може да ме набие, обиди или пречупи не е в т'ва въпроса. За т'ва сме хора - да си помагаме, не да се нападаме като некви диваци...
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Магита,
имаме равни права, но не и равни възможности. Помни го винаги.
чакай бе, това, че ние мъжете си се млатим за ей така, не значи, че законове имаме право да го правим. А момиче най - малкото е грозно да натепаш, не мислиш ли?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."