- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
па гледам, че има калабалък и да се бутна и аз![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
пускам си новините
чал за сега
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
няма .. баща ми на твоите години е имал дете на 2 или 3- не знам на колко си,а ти ми обясняваш как ще биеш някаква щото не те слушала.. и не те нареждам... грижа се за тебе за да имаш жена някой ден, а не да си сам до 70,когато някоя стара и сбръчкана мома на 50 не се примири че трябва да ползвате ВИАГРА и не се присъедини
бих го сложила в кавички след мнението му за темата
не много, ама е хубаво от време на време, да си знаят![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Обидена съм,че всички ''силни биячи'' просто нямат нищо друго с което да се покажат.Това,че жените сме по слабия пол не значи,че сме някакви предмети на които да си изкарвате всичко и да си показвате ''голямата сила''. Ако сте достойни мъже няма да биете приятелката си,а този който я е докоснал дори и с пръст.А и може жените да не се бием колкото вас,но можем да бъдем много по коварни във всяко едно друго отношение![]()
бих дала един много гаден пример ама няма щото всичко живо мжко от него се обижда малко или многоа аз см добра душичка
аз съм не се обиждам от нищо, давай да го чуя
n00bs
Ама ако един мъж не бие жена си, тя как разбира, че я обича?
Grumpy old madman
Гледам за отрицателно време доста е набъбнала темата.
Давайте в същия дух.
Жените трябва да се бият.. помежду си! Стига лицемерие и фалшиви усмивки, искаме здрав кръчмарски бой, кръв, зъби по земята, липсващи кичури (омазани в червено и то не от мензис), счупени маникюри и издрани физиономии, може и сперма (ако трябва ще даряваме). НЕ на виртуалното насилие и злобните погледи зад гърба!
Един от фундаменталните въпроси на нашето време.Ама ако един мъж не бие жена си, тя как разбира, че я обича?
Welcome to the Jungle...
колко сме дискриминирани спрямо жените![]()
смърт за жените![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
He.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Хубаво че видях отговорите първо, че първата ми мисъл беше женски бой, и директно се бях насочила към третия отг.
Аз съм сериозен, не знам за другите
Законът е закон,
но той врата в полето е