- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Трябва да си извънредно вдлъбнат, за да биеш жена си! Да си гледал, като си я вземал!
Ако една жена е сгафила дотолкова, че да заслужава бой, значи яко се е осрала и по-доброто решение ще е мъжа да се раздели с нея. Биенето на някой по-слаб от теб те прави яко жалкар.
Ако една жена не е заслужила бой, но все пак го получи - чиста постъпка на мъжка путка.
Мъж с достойнство никога няма да посегне на жена.
nigga stole my bike
В последно време, жените прекалиха с благородството на мъжете. Наглото им отношение към мъжкия облик на света се е извратило в постоянни феминистични изкания, които вече надхвърлиха всякаква граница. Сега вече имат претенции, политиците по света, да са само от жени и всички властови позиции да бъдат женски. За съжаление мъжката доброта може да се окаже пагубна за християнския свят, защото процентът от мъже, които подкрепят жените се е запазил, но вече се усеща и недоволство. Резултатите от анкетата го показват. Природата ясно е определила функциите на мъжкия и женския пол. Термина "нисши" (отнасящ се за женския пол) e много правилен, но като се вземат предвид модерните изрази, може да се замени като, " жените са по-малко можещи или въобще не можещи колкото мъжете". За това патриархалното възпитание винаги е давало добри резултати. Сегашното промиване на мозъци, с това че жените можели колкото мъжете ще погуби света (това си е мое мнение) ако не се вземат мерки на време. Още не е дошло време, но на там отиват нещата. Мъжете ще трябва да сложат жените на място, и както са им дали право на глас, така може и да им го отнемат.
И стига вече с тези глупости, че жените били цветя за мирисане и не трябвало да се бият, щом като правят за бой.
"Каквото търсило такова намерило"! Българска поговорка, но много вярна в случая. Няма следствие, без причина.
Последно редактирано от herkules : 04-24-2014 на 09:02
Как ще ги еманципираме без да ги бием ?! Не разбирам.
n00bs
Това е една напълно уместна емотиконка! Не знам откъде е, но е право в десетката!
(Тва е мацката от "Игри на глада", нали?)
"като правят за бой"...
Я да се вържа, че си нямам друга работа и да попитам уважаемия Херкулес, кога една жена е направила за бой и го заслужава? И какъв бой? В смисъл... някаква скала ли има? Манджата е безсолна - шамар, не е пуснала прахосмукачка - шамар с опакото на ръката, възрази ти пред хора - прав десен?
Не разбирам. Не е ли малко неточно? Не трябва ли да се регламентира някъде?
омг... при дългогодишните двойки понякога се среща в луд скандал и нерви някой да посегне, било то жената или мъжът.
и кво? ако за една плесница всички се развеждаха ле лее.
Бабите и дядовците също по някой път се бухат, безморалните хаха
Не изпадайте в истерии, само защото ви се вижда абсурдно за възрастта някой мъж да удари жена.
Пфф.
Те и най-големите, уж, кавалери, в които се влюбвате и възхвалявате - след години се превръщат в застарели магарета ц ц ц.
И незнайно как жените им, някога били най-себе уважаващите се, не представяли си да попадат в подобни ситуации - търпят тежкия тон на ,,любовта си''.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-24-2014 на 19:28
Климбо, никой не казва, че заради един шамар ще се разведе/раздели. Ако страшно много си в грешка или си наранил някого, без значение мъж или жена си, би трябвало стоически да понесеш една плесница. Ама не да чупиш носа на жена си, щото така ти кефнало и нямало върху кого/какво да си го излееш.
tori
А този цитат? ;д
Разбира се, че си права за другото..
Но пък като гледам някои прекалено патриархални семейства, като от турските филми, СЕВЕР ЮГ как една баба търпи на боя от мъжа си, СЕ замислям. Защо задължително да няма свое достойнство? Тя в този ,,дух'' е възпитавана, в такова семейство сигурно е и расла. Тоест за нея това е възможно да НЕ се счита за нещо крайно неморално, неприлично и неразбрано, както се вижда от очите на съвременния човек.. Или пък, защото вече толкова много години е живяла с него, направили са деца. Така да се каже - свикнала е, или не, но държи на семейството. Мъжът прави сметките, тя го търпи.
От тази гледна точка, жената с достойнство оставя да бъде до една степен ,,контролирана'' от мъжа си В по-старите и патриархални семейства.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-24-2014 на 20:10
а и не само... с годините и начина на мислене ни се променя и всичко.
както като млади двойки всеки си знае своему, след време и двамата правят всичко възможно да се запазят, въпреки изникналите противоречия и дразнения по между им, отминалата тръпка и тнт. подлагат се на натиск, но се търпят с достойснство
Ама все пак не става въпрос за шамар. Пресилваш нещата. И аз не бих стояла при някой, който редовно ме сгъва на сто ама за един шамар да правиш простотия е путкенско.
Дефинирай "простотия".
Не знам, аз не гледам толкова крайно на една премерена плесница, ама... не си го представям някак. Че после ще се свивам всеки път, като направи рязко движение близо до мен. Ще ме е страх да повиша тон, щото може пък да реши, че пак "заслужавам" шамар. Не знам, според мен би следвало да можеш да се разбереш с най-близкия си човек и само с думи.
Простотия - скандали, препирни, разводи. Да се подминавате по улиците, да настройваш децата срещу него и такива красиви. Иначе понякога се стига до такива неща, чак да се свивам като ми повиши тон...
да, то и за това са много разводи. важно е да не се прибързва с важни житейски решения
в много случаи от начало държанието е едно, после се променя, а вече сте натиснали червения бутон
макар че има и друго - някои момичета сами се подлагат на тормоз и не заради друго - любовта.. колко жалко.
има и трети - мазохисти :Д
пс коментарът ми е за 2 поста на горе..
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-24-2014 на 20:26
http://www.youtube.com/watch?v=uPWI4NAC-9Y
Поздрав за момичетата.
95-та беше много вървежен Шамара, след това затъна.
Последно редактирано от papugai : 04-24-2014 на 21:31