- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Регистрирал съм се както теб и останалите, или какво? Аз нямам ли право на регистрация и на лично мнение. Или по неолиберален принцип овластените (относно форума) трябва да действат избирателно, според теб?
Апропо: Всеки уважаващ себе си мъж, няма да допусне жена да го командва!!!
Последно редактирано от herkules : 04-25-2014 на 06:51
Лейди не разбира се . Освен ако не става дума за самозащита тогава одобрявам и то независимо дали си жена или мъж .
В противен случай ми се струва ненужно и грозно .
Глупости има прекрасин семейства в който не се е срещалнито един от два вида насилие . Освен това насиле се дефинира от всеки човек оп различен начин .За мен насилие е и да ти крещят за теб може чак когато те пребият до смърт да стане дума за насилие .
" Напротив поне за мен и след първият шамар е хубаво да се потърси консултация с бракоразводен адвокат . Същото тогава може да се каже и за мъжете защото си има мъже заслужаващи си боя "
Точно така, след първия шамар и хоп бракоразводен адвокат!!! А, не е ли по-добре след първия шамар да последва и втори, за да не се сети за бракоразводен адвокат (хлебояд), а ако и това не помогне, тогава трябва да се вземат по-крути мерки. А, за това че имало мъже заслужаващи си боя, забрави. Мъжът винаги е прав! Жените бият мъжете само на кино, и то в холивудските филми задължително. При нас тези номера не минават, освен ако мъжа е много хилав, или болен.
Последно редактирано от herkules : 04-25-2014 на 07:26
Вие все още, не сте се сблъскали с тези неща *Брак* *Деца* За да видите какво е всъщност, обаче си изливате глупости и се "цитирате" с простотии : )
Интересно..
"Аз не съм се сблъскал, и затова нямам намерение да говоря, какво ще стане след 5-години"
(Против съм, някое копеле да си бие жената) както LadyDi каза, това не е начина.
Ако визираш мен, женен съм вече 21 години, и нито веднъж не съм ударил, или нагрубил жена си, а и тя с нищо не е заслужила дори и да и се скарам. Имам две дъщери, от които едната студентка, а другата в 10 клас. Не съм и копеле, защото познавам баща си, който за мен беше най добрият човек на света. Когато се кажат някои истини, не съгласните с тях ги намират за глупости и простотии. По тази логика, всички форуми и средства за информация и публикуване на мнение са простотия. Ти как мислиш? Дали преди еманципацията (феминизацията) жените са ядяли толкова бой колкото сега? Или искаш и да ти дам факти (аргументи) за това?
Последно редактирано от herkules : 04-25-2014 на 07:58
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
+ това ме обвини в цензуриране, затова ще го оставя сам да се оправя с вас
няма да му направя услугата да го банна
стига да си кротува в този раздел, разбира се
Точно такива мъже, увеличават женския електорат, след като се оставят на жените да ги правят на мармалад, вместо да им строшат кокалите. А, и тези дето са готови да оближат пода само за да угодят на жените се възпитават още от детската градина. Половете били равни, ама женският пол бил по-равен от мъжкия.
LadyDi
За такива с такова мислене, като например "аз ще я бия" или "жена ми, трябва да е РОБ" има само ДВА-варианта!
В(1)- Ерген до края на живота си.
В(2)- На "втората/третата"-година, половинката му, ще е пуснала документи за развод.
Хей, не знаех че си от модовете. Сега наистина се стреснах. Ама аз ако си крорувам, как да изразя моето мнение и отношението си кам днешната действителност, и по-конкретно към темата? Тогава няма да разберете, какво е истинското отношение на по-голямата част от мъжете, към жените. Остава ми сега да те моля и за милост. От това по-голямо унижение на мъж, от жена, здраве му кажи!
За 21 години жена ти не е заслужила да й се скараш?
Не знам коооолко безхарактерна трябва да е и до каква степен да ти пада на колене и да ти ближе пода под краката.
Все още обаче не разбрах за скалата. Проумях жизнеутвърждаващата идея, че "жената трябва да се бие правилно" и "боят трябва да се регламентира", но все пак не разбрах непускането на прахосмукачка, отказът на секс и т.н. броят ли се?
PinkPan7her, не захапвай кукичката, че бездруго му трябва много време за отговор