.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    За днес нямам повече време, ако остана свободен ще продължавам да споря с вас, а мъжете винаги ще са с по-голяма стойност от жените, каквито и заблуди да изфабрикуват западните демокрации, които в същност са си чисти диктатури.
    Херкулес, ти да не би да влизаш в този форум само с цел да очерниш жените? Доколкото виждам само по тази тема си коментирал.

Та... мисля че, противно на твоето мнение, доста жени имат повече стойност от теб. Моля забележи, че казвам теб, а не мъжете, защото всеки човек, без значение пола, е строго индивидуален.
    Ти си просто комлексар, живеещ в заблуда. А аз още държа да ми направиш сравнение между твоята дъщеря, която ти похвали за успехите й, и нейните съученици (момчета). И да ми отговориш на:

Цитирай Първоначално написано от Melodies Виж мнението
    Херкулес, на базата на какво стигна до извода, че жената не е нищо без мъж? Какво те е ограничило до такава степен? Според теб никоя жена, колкото и добре обучена да е тя, не е способна да помели един мъж. А да ти доведа ли Станка Златева? Според теб една жена, независимо от всичките й знания и мозъчни клетки, няма да достигне нивото на ум и компетентност на един мъж. Това вече е просто нелепо, по-нелепо от горепосоченото твърдение. Я попитай всички физички, математички и тем подобни. Или пък попитай дъщеря си - казваш, че е носителка на много награди от олимпиади и, че е заета до такава степен с ученето, че едва намира свободно време. Е тогава сравни нея с повечето й съученици (момчета) и кажи чий ум е по-извисен, така да се каже.
    Последно редактирано от Melodies : 05-01-2014 на 18:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си