.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: тревата

тревата

Здрасти на всички. Значи вчера в 16:00 пуших трева за седми път. За първи път ме хвана. И в момента ми още някво странно. Имам лек проблем с дишането, много ми се спи, гади ми се и съм неадекватен. Какво трябва да направя. МОЛЯ ви помогнете ми!!! Започнах да се шокирам че толкова дълго ме държи.

Banned Мега фен
    98 o.O

Banned Повече от фен
    Поредното детенце дето пуши трева защото е яко и да прилича на батковците... Пожелавам ти приятно пропадане...

Първо аз не съм пропаднал. Второ въобще не е яко. И трето просто исках да се напуша за да видя колко е яко и осъзнах, че направих голяма грешка, а и спирам с нея

Голям фен Аватара на besso
    Пий много вода и не се занимавай с тревата, не води до нищо хубаво. Намери си френдове, дето имат по-градивни занимания и хобита.

Благодаря все пак. Повече няма да се занимавам с такива простотии.

Тук става въпрос за сериозен проблем!!!! :@

Голям фен Аватара на meche95
    хахаа пиич нищо ти няма...просто си внушаваш...и виждам как тук се оправдаваш и обясняваш все едно си длъжен на някой...харесало или не си е твоя работа
    Силвето

и аз така си мисля, ама понякога ми се гади

Това не е проблем, а реакция на организма ти, която ти си си докарал/а !!! Ще ти отмине действието и готово, ако искаш да ти олекне толкова много повърни, бръкни си в гърлото и готово!

Надявам се утре да ми поотмине

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zazka98 Виж мнението
    Първо аз не съм пропаднал
    Все още не си...
    И трето просто исках да се напуша за да видя колко е яко
    Еми аз точно това казах. Всеки започва с това да види колко е яко. Също както с цигарите. И първата цигара никога не е яка. Чак после идва якото.
    осъзнах, че направих голяма грешка, а и спирам с нея
    Вярвай си.... И след няколко дена пак.

Оу, и просто да ти кажа. Тревата ще те отпусне рано или късно, винаги първото яко напушване те държи дълго. Но в крайна сметка никога вече няма да си същия. Така че свиквай с тая мисъл отсега.

Мога да се заклея че ще я спра, а и не съм зависъм към нея, нито пък към цигарите!!

Banned Повече от фен
    Мога да се заклея че ще я спра, а и не съм зависъм към нея, нито пък към цигарите!!
    Нас ли искаш да убедиш или себе си?

Всекиго мога да убедя, а и ако не можеш да ми кажеш поне един съвет не ми пиши в темата!!!

Banned Повече от фен
    Всекиго мога да убедя, а и ако не можеш да ми кажеш поне един съвет не ми пиши в темата!!!
    Такава силна форма на отрицание намеква, че ти се иска да вярваш... Но дълбоко в себе си знаеш, че не е така. И някакси те обзема страх... от това, че вече си започнал да пропадаш, да се пристрастяваш.... Че сега силно вярваш, но след няколко дена като те отпусне, може пак да посегнеш... Писането ти тук е израз на страха ти. Започваш да се панираш, че вече не си същия... нали?

Мега фен Аватара на Зайче..
    не прочетох цялата тема и не знам в колко точно си я написала, защото при мен часа е нещо объркан,но по мои изчисления (които най-вероятно са грешни) са минали два часа от както си се изпалила, т.е. е съвсем в реда на нещата да те държи. Особено при първите пъти държи и по 5-6 часа (ест зависи и каква трева са ти дали, де..)
    ииии тва, че си 98 и пушиш трева не те прави пропаднала, въпроса е в това да се ограничаваш.
    щото и аз съм 98 и едно момиче от стария ми клас вече всеки ден е на по 10 масета, което ще рече, че тя 24/7 изобщо не е в реалността, но ако пушиш примерно 1 в седмицата или в месеца, не виждам какъв е проблема.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Dagichka
    я излезте от филмите всичките бе :Д
    пушил за "7ми път" и вече го анализирахте като зависим пропаднал човек. е да, 98 лапенце се прави на готЕн като се напушва, ама ето - тва ще му е за урок, малко да се уплаши и осъзнае.
    нормално е да си неадекватен леко, пий вода, наспи се хубаво и ще си ок.

Легнах си към 22:00 и се събудих към 23:00 със сърцебиене, въртене на свят и ми беше студено. Мисля че полудявам :X

нищо ти няма, бе, спокойно !
    просто понякога тревата успокоява, а понякога те притеснява повече. При теб ясно си личи, че се е получил втория вариант. Единствения минус на това е че супер много си натоварваш мозъка, ноо не полудаваш в никъв случай

и само да уточним - говориш за когато си била изпалена, нали? в смис това става в рамките на няколко часа, нали? щото ако не, то тогава не знам какво ти е ;d

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    и само да уточним - говориш за когато си била изпалена, нали? в смис това става в рамките на няколко часа, нали? щото ако не, то тогава не знам какво ти е ;d
    тук не можах да разбера :Д

еми демек легнала си да спиш няколко часа, след като си пушила, нали?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Здрасти на всички. Значи вчера в 16:00 пуших трева за седми път. За първи път ме хвана. И в момента ми още някво странно. Имам лек проблем с дишането, много ми се спи, гади ми се и съм неадекватен. Какво трябва да направя. МОЛЯ ви помогнете ми!!! Започнах да се шокирам че толкова дълго ме държи.
    Закачена си вече, всеки ден ще имаш абстиненция, цял живот ще се друсаш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Легнах си към 22:00 и се събудих към 23:00 със сърцебиене, въртене на свят и ми беше студено. Мисля че полудявам :X
    От друсана( с хапчета) трева се получава така. Ако не умреш до два часа, ще оцелееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си