Ти си хипер малоумна кифла! АМА ИНТЕРГАЛАКТИЧЕСКИ ТЪПА!
1. Човека ти каза че е пушил ВЧЕРА! Ти за какви 2 часа говориш?
2. Доколкото разбрах става на въпрос за МОМЧЕ, а не за момиче.
3. Да си набор 98 и да пушиш трева не е добре, нито за организма, нито за психиката. Доказано е че пушенето в такава възраст води до спад в Коефициента на интелигентност поне с 10 точки, което не е малко.
значи споменах, че часа във форума ми е объркан явно и датата. сега видях, че пише кога човека е писал, обаче като видях датата на поста не съм забелязала това "вчера".
така, зазка ми звучи женско и след като е мъжко автора защо нищо не ми каза?
аре само да не ме обиждаш, кво ше кажеш? щото май малоумния/малоумната си ти ?!
и кво ти пука кой е на 14 и пуши трева? ебахти хората, честно -.-
едит: и след като в събота си пушил/а никъв шанс да те държи още :Д сигурно си въобразяваш.. или ддз :Д
http://ask.fm/iwwkaa
Изобщо не ми се оправдавай. Не ми пука какво и къде си гледала. Сгрешила или не, пак си оставаш малоумна.
И да, пука ми кой на 14 год. пуши трева, щото се отглежда едно поколение от малоумници, дето не може да свърже 2 изречения, но иначе тръгнало да пуши треви по пейките... И то поне да беше за някаква духовна цел, защото аз за това го използвам - медитация, а те тръгнали да се напушват понеже така било яко и всички го правели... Тъпи сте като селски мотики. И после ви гледам, оборотни наркоманчета, надули чалгата от телефоните, влачейки се по улиците, харчите паричките на мама и тати за зелено.... И то само за да се направите на интересни...
Той е пристрастен наркоман, за всичко лъжат, тя правилно му обърна думите, той сам каза, че е друсан и не знае какво му е.
Пушенето не води до нищо, дрогата развива възприятията, не е хубаво да се закачиш като пусналия темата, но той вече е заминал, малко време му остава, а за умрелите се говори само добро или нищо.
моля ви взех много да се притеснявам