.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: тревата

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    не прочетох цялата тема и не знам в колко точно си я написала, защото при мен часа е нещо объркан,но по мои изчисления (които най-вероятно са грешни) са минали два часа от както си се изпалила, т.е. е съвсем в реда на нещата да те държи. Особено при първите пъти държи и по 5-6 часа (ест зависи и каква трева са ти дали, де..)
    ииии тва, че си 98 и пушиш трева не те прави пропаднала, въпроса е в това да се ограничаваш.
    щото и аз съм 98 и едно момиче от стария ми клас вече всеки ден е на по 10 масета, което ще рече, че тя 24/7 изобщо не е в реалността, но ако пушиш примерно 1 в седмицата или в месеца, не виждам какъв е проблема.
    Ти си хипер малоумна кифла! АМА ИНТЕРГАЛАКТИЧЕСКИ ТЪПА!
    1. Човека ти каза че е пушил ВЧЕРА! Ти за какви 2 часа говориш?
    2. Доколкото разбрах става на въпрос за МОМЧЕ, а не за момиче.
    3. Да си набор 98 и да пушиш трева не е добре, нито за организма, нито за психиката. Доказано е че пушенето в такава възраст води до спад в Коефициента на интелигентност поне с 10 точки, което не е малко.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    3. Да си набор 98 и да пушиш трева не е добре, нито за организма, нито за психиката. Доказано е че пушенето в такава възраст води до спад в Коефициента на интелигентност поне с 10 точки, което не е малко.
    значи споменах, че часа във форума ми е объркан явно и датата. сега видях, че пише кога човека е писал, обаче като видях датата на поста не съм забелязала това "вчера".
    така, зазка ми звучи женско и след като е мъжко автора защо нищо не ми каза?
    аре само да не ме обиждаш, кво ше кажеш? щото май малоумния/малоумната си ти ?!
    и кво ти пука кой е на 14 и пуши трева? ебахти хората, честно -.-

едит: и след като в събота си пушил/а никъв шанс да те държи още :Д сигурно си въобразяваш.. или ддз :Д
    http://ask.fm/iwwkaa

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    значи споменах, че часа във форума ми е объркан явно и датата. сега видях, че пише кога човека е писал, обаче като видях датата на поста не съм забелязала това "вчера".
    така, зазка ми звучи женско и след като е мъжко автора защо нищо не ми каза?
    аре само да не ме обиждаш, кво ше кажеш? щото май малоумния/малоумната си ти ?!
    и кво ти пука кой е на 14 и пуши трева? ебахти хората, честно -.-

едит: и след като в събота си пушил/а никъв шанс да те държи още :Д сигурно си въобразяваш.. или ддз :Д
    Изобщо не ми се оправдавай. Не ми пука какво и къде си гледала. Сгрешила или не, пак си оставаш малоумна.
    И да, пука ми кой на 14 год. пуши трева, щото се отглежда едно поколение от малоумници, дето не може да свърже 2 изречения, но иначе тръгнало да пуши треви по пейките... И то поне да беше за някаква духовна цел, защото аз за това го използвам - медитация, а те тръгнали да се напушват понеже така било яко и всички го правели... Тъпи сте като селски мотики. И после ви гледам, оборотни наркоманчета, надули чалгата от телефоните, влачейки се по улиците, харчите паричките на мама и тати за зелено.... И то само за да се направите на интересни...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Той е пристрастен наркоман, за всичко лъжат, тя правилно му обърна думите, той сам каза, че е друсан и не знае какво му е.
    Пушенето не води до нищо, дрогата развива възприятията, не е хубаво да се закачиш като пусналия темата, но той вече е заминал, малко време му остава, а за умрелите се говори само добро или нищо.

моля ви взех много да се притеснявам

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от zazka98 Виж мнението
    Накъде повече?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от zazka98 Виж мнението
    Още си жив, аз реших, че си ни напуснал.
    Забавно е да се пише с фейк профили, на някои им се получава, но на други не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си