.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: тревата

Hybrid View

Супер фен Аватара на cweeet
    Най-много обичам някой като тръгне с "виж сега", любима фразичка.
    Няма да те критикувам или карам да се оправдаваш,само изказвам мнението си,което е,че това е пълен,ама пъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълен булшит. Искаш да кажеш, че ти си някакъв свръх странен човек,чийто мозък може да функционира нормално,само когато е под влиянието на психаделични наркотици???? Дафак?! Обществото ти поставя граници,разбира се, налага до някаква степен (НЯКАКВА) правила и норми за поведение,но това не значи, че ти изгражда система за разсъждения,знаци и пр. Всеки сам си ги определя, ако ти си решил да си безличен човек, просто поредната овца в стадото,тогава се подчиняваш и приемаш вече заложения в обществото шаблон, това е воят избор и никой няма правото да ти се бърка. Нищо не ти пречи ти сам самичък да изградиш собствена ценностна система, която да не е подвластна на ничия преценка,освен твоята.
    Лично аз не смятам, че ти трябват различни вещества,които да влият на мозъка ти, за да РАЗСЪЖДАВАШ (но ти явно обичаш да се изразяваш по по-''локумен'' начин, затова да кажем изследваш,систематизираш и контролираш). Пълни глупости са това, според мен тревата би трябвало да бъде само и единствено болкоуспокояващо. За каквото я използвам и аз изключително рядко.
    пп. Плс не ме наричай малоумна/интергалактически тъпа/кифла/етц., понеже както аз се въздържам от епитети и нарицателни, съответно ти също трябва.
    пп2. изразявам само лично мнение, ти си пуши, прави си каквото си искаш, на мен не ми пука за теб,понеже не те познавам, така че \_/
    пп3:едитнах.
    Последно редактирано от cweeet : 11-26-2012 на 18:27

Banned Повече от фен
    Не мисля че има смисъл да ти обяснявам, просто си твърде различен човек. По-точно аз съм твърде различен. Ако имаше интерес наистина да ме разбереш щях да ти обясня, но ти просто си търсиш нещо незначително върху което да спориш. Не намирам смисъл да ти обяснявам. А и без това, думите ми вероятно не са подходящи за тази аудитория.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си