- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прическа
туу гей ту би тру.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
ей, простак, да ти пикам на ушите.
Няма националисти в тази държава.. Само такива боклуци като теб които са за трепане.
че аз не съм комунист, картинката ми харесва. Ама ти си прост и това трудно ще го промениш.
Е мушни си сърпа в гъзЪ тогава като ти харесва. Педерунгел
о, да, о, да, гледам мма обичаш, то от азис ти е тази мания, да ти прави такива неща той, бегай от тук.
Ало..двамата "националисти" обърнахте личния ви чат във публична разправия !
1во- Темата е малоумна
2ро- Не мисля , че е позволено да се обижда във форума
3то- "prosto chovek" К'во му обръщаш внимание ? Прави си пас и го остави да си бута количката![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Много нещо го разбираш, тоя Азисчо? хаха Тренирах преди ММА сега от 2 месеца тренирам бокс, ако искаш може да се видим да направим едно спарингче ?
Ти нещо модератор го раздаваш? Обърках раздела и докладвах темата да се изтрие откъде да знам, че тоя олигофрен ще започне да коментира?!
Да, честито.
Току-що стана олицетворение на клишето за простия като гъз бияч. Гордей се.
Пич не се правя на никой , успокой се! Просто не мисля , че тук е мястото да се карате , псувате нареждате и т.н ?! Ти как мислиш ? Хората , които са направили форума са ви предоставили екстрата "ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ" , вие сте !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ние сме? Виж приятел не искам да се заяждам с никой нито тук нито на ЛС, не знам защо изобщо той коментира темата? Хайде стига сте писали, чакаме някой да изтрие темата.
"Prosto_chovek" обича да се закача с хората , просто явно не си много по бъзиците !Айде пиши ЛС на Sh@d0w и ще я изтрие
![]()
Много сте прости.
![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Правиш се на мъжкар като изтъкваш тренировките по ММА и бокс,а се държиш като най-голямата п*тка на света и не можеш да заговориш едно момиче дори в някакъв си чат ...Заради подобни оборотни псевдо-мъжкари ми идва да обърна резбата
Едит:Защо пускаш теми и след първото мнение,което не ти харесва започваш да ревеш,че искаш темата да бъде заключена?! о.О Не можеш да си отстояваш мнението или к'во?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ам да беМи да се оправят, като се засягат
![]()