- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пейнтбол: Секс VS Кофата
Скъпи Сексовци,
Отправено ни е предизвикателство от Коферманите, което не можем да откажем. Предизвикани сме на двубой по пейнтбол.
Срещата ще се състои в София, ул. Пробуда, № 12А. Датата предстои да я уточним, като най-удобно ще е покрай коледните празници, в края на Декември (или началото на Януари).
Цената е с отстъпка (благодарение на Ваксата), по около 20 лева на човек излиза за 200 топчета, което по груби сметки е над един час игра.
Желаещите да се записват в тази тема, ще направим списък.
Тук е и мястото за всякакви дискусии и въпроси за допълнителна информация, като ви насърчавам да отправяте такива.
Държа да отбележа, че яката идея е изцяло на Зарко.
Мобилизирайте се бързо и подхождайте с ентусиазъм и боен дух!
Поздрави!
Списък на желаещите от раздела:
Chacho
marilyn
SMALLVILLE
Последно редактирано от Chacho : 11-25-2012 на 20:55
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Неам път до Софета,ама мислено съм с вазе!
maDamn
^Покрай мене е нимфадората. Я да се довлича веднага!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аре бе сексаЖии, дайте да се сберем по-сериозен отбор и да докажем колко сме добри в игрите с топки.![]()
Welcome to the Jungle...
Сложи мен и пантерата 50/50 засега.
Temet Nosce
벨야카
лоши спомени имам от ходенето по тия квартали...ако не ме убият/ изнасилят/ оберат бих се прежалила май....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Един приятел (за жалост не е от форума) може ли да се присъедини към този отбор?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Играла съм и е супер яко ама ми е далече София и едва ли ще ме пуснат.Успех на секс раздел!
ех че якооо ;д
жалко че не мога да дойда
Всичкото ли сте от дулбокиО прованс ве?
Ми не само питам![]()
Ми съотношението София 2 млн г/д срещу останалото население= нормално е да сме повече![]()
maDamn
Брееее незнаех.верно ли е така?
Ай стига ,бе, а знаеш ли,че не знам се пише разделно?
maDamn
Направете малко снимки преди и след битката (пък ако има желаещ и по време на нея) та да ви се порадваме малко ^_^
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ай баннете го тоя спамер по Ай пи най-накрая. 1000 акаунта си направи.
maDamn
Ти недей много акъл да даваш селЬО
големият неграмотен гражданин се обади.
maDamn
Бе, София е най-големия град... но пък за сметка на това там има най-много селяни ..
^ селяните са честолюбиви, работливи, бедни българи. Не бъркайте думите.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Пфу и аз искам да дойда, ще видя дали имам път натамнай-вероятно както винаги, ще имам път, но по закона на Мърфи ще е или твърде рано или твърде късно да му е*а майката аз да му е*а на тоя Мърфи
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.