- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грижа за лицето
Само от месец ползвам Neutrogena cleanser и moisturizer и си изградих навик всеки ден след ставане и преди лягане, сега съм решил да си взема и нещо за ексфолиране, toner (тоник) и за защита от слънцето, по възможност мойсчърайзър с SPF.
Кожата ми е нормална, само в Т-зоната е малко мазна.
Ако може да ми препоръчате продукти, не много скъпи, които да мога да закупя от DM, че аз друго място за козметика не знам.
А аз да попитам как си махате черните точки по носа?![]()
Това на clinique го ползваше бившия ми приятел и беше аааааадски добро.
Препоръчвам.
Това на Клиник няма да го намери в ДМ, а и е по-скъпо.Не знам...
Иначе аз за черните точки ходя на козметик, ползвам ексфолианти и си правя домашни маски.
Препоръчвам ти да пробваш медицинска козметика...а и нещата в ДМ не са много качествени.Все пак е за лицето.
Не ми беше това идеята.
Аз си имам отличен като за моята кожа, имах предвид, че може да го каже на български.![]()
Das Feuer liebt mich
Не знам дали сте чули за почистващи лепенки http://apteka.framar.bg/30000689/%D0...80%D0%BE%D1%8F. Достатъчно е почистването с тях да става веднъж на две седмици, през останалото време почиствайте с тоник, пяна за лице или др. продукти. Особено ефикасни са за черните точки, който трудно се премахват от зоната на носа.
ross, мерси за информацията, не знаех за тези лепенки. Иначе аз също харесвам продуктите на Клиник, ползвала съм техния Clarifying Lotion 2 и съм с много добри впечатления
извинявам се, но искам да попитам Neutrogena добра марка ли е?