.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Yж ми е редовен, но ...

Последно ми дойде на 27.10, следователно трябваше на 23 отново да ми дойде. Въпросът ми е дали ви се е случвало от физическо претоварване да ви закъснява понеже от 2 седмици и отгоре правя интензивни тренировки 6/7 а се притеснявам.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Има много причини от които може да ти закъснява..
    Стрес, хранителни нарушения, смяна на климат, медикаменти, хормонален дисбаланс, резки промени в теглото, бременност..
    -Храниш ли се достатъчно? Жените, които се хранят непълноценно или имат твърде ниско тегло често се оплакват от закъсняване на цикъла.
    - Това, че тренираш интензивно също може да е причина за закъснението на цикъла.
    тренировките и диетата са от значение. Когато в тялото липсват витамини, минерали, дори необходими калории, организмът се изтощава, а оттам настъпват и нарушения;

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Има много причини от които може да ти закъснява..
    Стрес, хранителни нарушения, смяна на климат, медикаменти, хормонален дисбаланс, резки промени в теглото, бременност..
    -Храниш ли се достатъчно? Жените, които се хранят непълноценно или имат твърде ниско тегло често се оплакват от закъсняване на цикъла.
    - Това, че тренираш интензивно също може да е причина за закъснението на цикъла.
    тренировките и диетата са от значение. Когато в тялото липсват витамини, минерали, дори необходими калории, организмът се изтощава, а оттам настъпват и нарушения;
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си