- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- относно дамите !!!
я кажете какво ви вазбужда най много и кои пози предпочитате наи много и специално падате ли си по аналниа ?
гергано, почваш да дразниш, това ти е поне 30 рег, толкова съм видял, но са много повече.
Най-много ме възбужда ТОЙ и всяка част от него.За пози не ми пречи,всичките ми харесват.Не си падам кой знае колко по аналния,с приятеля ми сме пробвали няколко пъти и съм стигнала да извода,че всичко зависи от нагласата - имало е пъти,в които изобщо не ми е харесвало и ме е боляло,но е имало и такива,в които не съм усещала болка и ми е било супер готино.
papugai за кой говориш ???
чули ве моркооооооооов
Да, бе, току-виж вземеш да изглеждаш по-умен, после цял живот ще го псуваш тоя морковец.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Майката природа и конституцията ни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Обожавам приятеля си и ако трябва да изреждам ще го опиша целия. Обожавам да го гледам, като излиза от банята по хавлия, харесвам гърдите, раменете му.Обожавам погледа му... Погледа....един такъв поглед леле..(замечтах се)
Харесват ми големите ръце, представям си какво е да те хванат 2 такива и да ти правят разни неща.. хаха..
Възбуждам се когато започне да ме целува бавно първо по ухото ....вратлето...цялата настръхвам...
Любими пози....мисионерската ...doggy style..
Не мога да кажа дали си падам по анален секс, защото все още не съм го пробвала..Нещо не мога да събера смелост![]()
Oх, тебе няма ли кой да те банне?!
Ммммм най- се възбуждам като ми го вкара отзад сух и надървен до пръсване...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
това може да ви помогне http://goo.gl/gzExz![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
smotan kakfi saa tezi vuprosi ??? tebe priqtno li ti e da ti burkat v guza ?? inache ostanaloto vzemi nqkoi playboy i vij ot kfo se podmokrqt