.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

относно дамите !!!

я кажете какво ви вазбужда най много и кои пози предпочитате наи много и специално падате ли си по аналниа ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    гергано, почваш да дразниш, това ти е поне 30 рег, толкова съм видял, но са много повече.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Най-много ме възбужда ТОЙ и всяка част от него.За пози не ми пречи,всичките ми харесват.Не си падам кой знае колко по аналния,с приятеля ми сме пробвали няколко пъти и съм стигнала да извода,че всичко зависи от нагласата - имало е пъти,в които изобщо не ми е харесвало и ме е боляло,но е имало и такива,в които не съм усещала болка и ми е било супер готино.

papugai за кой говориш ???

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Най-много ме възбужда ТОЙ и всяка част от него.За пози не ми пречи,всичките ми харесват.Не си падам кой знае колко по аналния,с приятеля ми сме пробвали няколко пъти и съм стигнала да извода,че всичко зависи от нагласата - имало е пъти,в които изобщо не ми е харесвало и ме е боляло,но е имало и такива,в които не съм усещала болка и ми е било супер готино.
    супер одговор жива палавница :ПП

Цитирай Първоначално написано от smotan Виж мнението
    я кажете какво ви вазбужда най много и кои пози предпочитате наи много и специално падате ли си по аналниа ?
    "ъ"-то и "я"-то са много хубави букви. Използвай ги.

Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    "ъ"-то и "я"-то са много хубави букви. Използвай ги.
    аре да не ми казваш кво да използвам и кво не а ??? кво ще кажеш

чули ве моркооооооооов

Мега фен Аватара на Chacho
    Да, бе, току-виж вземеш да изглеждаш по-умен, после цял живот ще го псуваш тоя морковец.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да, бе, току-виж вземеш да изглеждаш по-умен, после цял живот ще го псуваш тоя морковец.
    натеб пък кой ти даде вазможност да говориш ??? не ми стана ясно ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Майката природа и конституцията ни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

чули ве моркооооооооов
    Ми да.. Това е форум. Единственото, което мога да направя е да те напсувам, но така бих паднал доста ниско.

чули ве моркооооооооов
    Това е форум. Единственото, което мога да направя е да те напсувам, но така бих паднал доста ниско.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Обожавам приятеля си и ако трябва да изреждам ще го опиша целия. Обожавам да го гледам, като излиза от банята по хавлия, харесвам гърдите, раменете му.Обожавам погледа му... Погледа....един такъв поглед леле..(замечтах се )
    Харесват ми големите ръце, представям си какво е да те хванат 2 такива и да ти правят разни неща.. хаха..
    Възбуждам се когато започне да ме целува бавно първо по ухото ....вратлето...цялата настръхвам...
    Любими пози....мисионерската ...doggy style..
    Не мога да кажа дали си падам по анален секс, защото все още не съм го пробвала..Нещо не мога да събера смелост

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Обожавам приятеля си и ако трябва да изреждам ще го опиша целия. Обожавам да го гледам, като излиза от банята по хавлия, харесвам гърдите, раменете му.Обожавам погледа му... Погледа....един такъв поглед леле..(замечтах се )
    Харесват ми големите ръце, представям си какво е да те хванат 2 такива и да ти правят разни неща.. хаха..
    Възбуждам се когато започне да ме целува бавно първо по ухото ....вратлето...цялата настръхвам...
    Любими пози....мисионерската ...doggy style..
    Не мога да кажа дали си падам по анален секс, защото все още не съм го пробвала..Нещо не мога да събера смелост
    :Д емммм пробвай и пиши :Д явнооо наистина много му се кефиш :П

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    гергано, почваш да дразниш, това ти е поне 30 рег, толкова съм видял, но са много повече.
    Гергано о.О .. коя Гергана.. кажи ми, че не е това, което си мисля

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Гергано о.О .. коя Гергана.. кажи ми, че не е това, което си мисля
    по темичката моля

Oх, тебе няма ли кой да те банне?!

Ммммм най- се възбуждам като ми го вкара отзад сух и надървен до пръсване...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned
    това може да ви помогне http://goo.gl/gzExz

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    по темичката моля
    ти ли ще ми казваш какво да прая .. ПЪК !

Banned Мега фен

Мега фен
    Град
    <3
    натеб пък кой ти даде вазможност да говориш ??? не ми стана ясно ?
    Eй льольо, нИ мИ са прави на отворен, че аз ще ти отнема възможността, за да ти стане по-ясно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Eй льольо, нИ мИ са прави на отворен, че аз ще ти отнема възможността, за да ти стане по-ясно.
    И след като така и така писа, не намери ли за необходимо да заключиш темата?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Кучешката.

smotan kakfi saa tezi vuprosi ??? tebe priqtno li ti e da ti burkat v guza ?? inache ostanaloto vzemi nqkoi playboy i vij ot kfo se podmokrqt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си