- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрия ми приятел и момичето, към което изпитвам чувства.
Опа да ^^ , прав си . Един съвет излизай често , излизай и се запознавай с нови и нови момичета , прави си кефа иначе мислите за нея ще те налазват. Смени компанията .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Прав си, че трябва да сменя компанията, но за мен това няма да е чак толкова лесно, аз по принцип съм малко затворен тип, и това понякога ми пречи в общуването, ако някой не ме запознае с дадената компания, или с дадения човек, аз сам никога няма да го направя.
Има една поговорка - "Заради п*тка , п*тка не ставай". Момичето не те харесва. Гадничко е ама се случва. Колкото по-бързо го забравиш толкова по-добре за теб.![]()
Тва е просто едно момиче, което не те харесва. Преглътни го и не се излагай. Дръж се, като че нищо не е станало. Разбирам да ви беше въртяла и двамата, ама не те е харесала - казала ти го е и е тръгнала с приятеля ти. Не виждам къде е конфликтът на интереси в случая.
Temet Nosce
벨야카
Сам си го слагаш. Посмени обсръжението, намери друго момиче...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Благодаря, мисля че започвам да забравям, въпреки че днес пред целия клас неочаквано ревнах. Но все пак мисля все по- и по-малко за нея. Мисля че до края на седмицата ще ми мине.
Първо да ревеш ... Не е мъжко мой.Стегни се.За 1 седмица няма да ти мине.Запиши се да тренираш нещо така ще се запознаеш с нови хора,а и спорта отвлича ума.Не си мисли,че е единствената.Дръж се мъжки и недей да ревеш нито пък да им обръщаш внимание.Тя не е виновна в случая,но за този твой приятел сериозно бих се замислил дали е читав.Мяза ми на няк'ва п*тка щом може "да се крият" ,вместо да дойде и да ти каже "Така и така харесвам я" .Успех!
Вие сте се разбрали,но тя е избрала.Няма какво да направиш.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Когато с "нечитавия" ми приятел си говорихме вечерта след киното, той ми каза че я харесва от 2 дни, а тя него от много по-отдавна. За тези два дни сме нямали време само двамата, през което е могъл да ми каже (това наистина беше така), не го оправдавам, нищо не му пречеше да ме викне някъде, или нещо от сорта за да ми каже. Докато бяхме в киното след като ги видях че се държат за ръце (според думите му, той тогава е разбрал че тя го харесва), го чух да казва "на него със сигурност ще му кажа" и като го погледнах той гледаше право към мен. Когато си тръгвахме го помолих да дойде с мен и да си поговорим малко, но той предпочете да я изпрати, и вечерта веднага щом влязох на скайп веднага ми писа и ми обясни за какво става въпрос. Може би не е искал да ми каже защото е знаел как бих реагирал или нещо такова. Нямам представа, но след години приятелство мисля че ако не беше читав щях да разбера.
^^ Поздравявам те за разбирането,което проявяваш.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Благодаря на всички за разбирането и подкрепата. А за това че не е мъжко да ревеш не мога да го разбера не знам, може би просто така съм възпитан. Да плачеш означава да си показваш чувствата, няма човек, който да ги контролира толкова добре, иначе явно няма чувства, а ако е така то значи че не е човек.
Последно редактирано от Hadde : 11-28-2012 на 17:55
Абе не знам мачо ли съм не съм ли,ама да ревеш за някаква пикла...и то на 16 години момче.Никъде не съм написал,че е "нечовешко" да ревеш ,но за мен е смешно на 16 години да ревеш за момиче,което не ти е пуснало...
Какво имаш в предвид с това да ми пусне???
Не мога да те разбера... за какъв ме мислиш.
Последно редактирано от Hadde : 11-28-2012 на 18:12