.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на N1ksun
    Опа да ^^ , прав си . Един съвет излизай често , излизай и се запознавай с нови и нови момичета , прави си кефа иначе мислите за нея ще те налазват. Смени компанията .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Прав си, че трябва да сменя компанията, но за мен това няма да е чак толкова лесно, аз по принцип съм малко затворен тип, и това понякога ми пречи в общуването, ако някой не ме запознае с дадената компания, или с дадения човек, аз сам никога няма да го направя.

Има една поговорка - "Заради п*тка , п*тка не ставай". Момичето не те харесва. Гадничко е ама се случва. Колкото по-бързо го забравиш толкова по-добре за теб.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Тва е просто едно момиче, което не те харесва. Преглътни го и не се излагай. Дръж се, като че нищо не е станало. Разбирам да ви беше въртяла и двамата, ама не те е харесала - казала ти го е и е тръгнала с приятеля ти. Не виждам къде е конфликтът на интереси в случая.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сам си го слагаш. Посмени обсръжението, намери друго момиче...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Благодаря, мисля че започвам да забравям, въпреки че днес пред целия клас неочаквано ревнах. Но все пак мисля все по- и по-малко за нея. Мисля че до края на седмицата ще ми мине.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Първо да ревеш ... Не е мъжко мой.Стегни се.За 1 седмица няма да ти мине.Запиши се да тренираш нещо така ще се запознаеш с нови хора,а и спорта отвлича ума.Не си мисли,че е единствената.Дръж се мъжки и недей да ревеш нито пък да им обръщаш внимание.Тя не е виновна в случая,но за този твой приятел сериозно бих се замислил дали е читав.Мяза ми на няк'ва п*тка щом може "да се крият" ,вместо да дойде и да ти каже "Така и така харесвам я" .Успех!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Вие сте се разбрали,но тя е избрала.Няма какво да направиш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Когато с "нечитавия" ми приятел си говорихме вечерта след киното, той ми каза че я харесва от 2 дни, а тя него от много по-отдавна. За тези два дни сме нямали време само двамата, през което е могъл да ми каже (това наистина беше така), не го оправдавам, нищо не му пречеше да ме викне някъде, или нещо от сорта за да ми каже. Докато бяхме в киното след като ги видях че се държат за ръце (според думите му, той тогава е разбрал че тя го харесва), го чух да казва "на него със сигурност ще му кажа" и като го погледнах той гледаше право към мен. Когато си тръгвахме го помолих да дойде с мен и да си поговорим малко, но той предпочете да я изпрати, и вечерта веднага щом влязох на скайп веднага ми писа и ми обясни за какво става въпрос. Може би не е искал да ми каже защото е знаел как бих реагирал или нещо такова. Нямам представа, но след години приятелство мисля че ако не беше читав щях да разбера.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    ^^ Поздравявам те за разбирането,което проявяваш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    Първо да ревеш ... Не е мъжко мой.Стегни се.За 1 седмица няма да ти мине.Запиши се да тренираш нещо така ще се запознаеш с нови хора,а и спорта отвлича ума.Не си мисли,че е единствената.Дръж се мъжки и недей да ревеш нито пък да им обръщаш внимание.Тя не е виновна в случая,но за този твой приятел сериозно бих се замислил дали е читав.Мяза ми на няк'ва п*тка щом може "да се крият" ,вместо да дойде и да ти каже "Така и така харесвам я" .Успех!

Не било мъжко да ревеш.. СТИГА Е, МАЧО
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Благодаря на всички за разбирането и подкрепата. А за това че не е мъжко да ревеш не мога да го разбера не знам, може би просто така съм възпитан. Да плачеш означава да си показваш чувствата, няма човек, който да ги контролира толкова добре, иначе явно няма чувства, а ако е така то значи че не е човек.
    Последно редактирано от Hadde : 11-28-2012 на 17:55

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Абе не знам мачо ли съм не съм ли,ама да ревеш за някаква пикла...и то на 16 години момче.Никъде не съм написал,че е "нечовешко" да ревеш ,но за мен е смешно на 16 години да ревеш за момиче,което не ти е пуснало...

Какво имаш в предвид с това да ми пусне???
    Не мога да те разбера... за какъв ме мислиш.
    Последно редактирано от Hadde : 11-28-2012 на 18:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си