- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите вие?!
Здравейте, направо по темата
Снощи, правим обичайния завършек на седмицата с приятелката
когато брат ми, ми звънна по телефона точно в най-важният момент,спряхме вдигнах телефона говорих с него на бързо и го разкарах за да си продължим, но си е гадно секна ме точно на кулминацията на момента.
Това най-много го мразя и по принцип изключваме телефоните, но уви снощи забравихме.
После си говорихме на тая тема с моето човече, и ми стана интересно вие какво правите в такава ситуация?
1во. - Оставяте телефона да си звани, и продължавате с секса?
2ро. - Вдигате телефона си, но продължавате да правите секс?
3то. - Вдигате телефона си, и спирате да правите секс, оставяйки половинката ви за неопределен период от време?
4то. - Вдигате телефона си и обяснявате с подробности какво точно правите в момента, продължавате с секса естествено (има го и тоя случай ;д).
5то. - Оставяте телефона да звъни, но ви се е скапало настроението, защото сте били прекъснати.
6то. - Вдигате телефона и почвате да хулите, изходящият до осмо коляно, и по този начин убивате желанието на половинката ви за секс, слушайки ви да изброявате за всички родни на въпросният в продължение на 15 минути.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-26-2012 на 09:48
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами аз лично си правя телефона на вибрация преди да започнем...
Оставям го на безшумен или в някоя стая, в която няма шанс да го чуя.
И на мен ми се е случвало, убива ми всякакво желание.
Не ме разбрахте, то по принцип и ние ги оставяме далеч, или на вибрация или безшумен.
Аз питамкакво правите, когато сте го забравили и звънне точно на най-хубавото
ПС: И на мен ми убива почти всякакво желание.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ядосах се... звънна, той тръгна да говори с някакъв негов приятел, а аз само гледах с изражението "Ти сериозно ли?!?!!?'. После се пробвахме да продължим, но просто желанието се беше изпарило.
Оставяме ги да си звънят. Би ми станало безкрайно обидно да ме зареже с отворени крака по средата на акта, за да си говори с някого си там, колкото и кратък да е разговора.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Моят телефон го зарязвам да си звъни и хич не го отразявам. Ако звънне този на приятелката ми и е важно я оставям да говори.
P.S. Един път се случи една нейна приятелка ( даже бих казал обща наша приятелка ) да й звъни упорито няколко пъти и най-накрая моята й вдигна, аз обаче си продължих заниманията и беше много забавно, как приятелката ми едва успяваше да следи разговора, едва сдържайки виковете си, а очите й гледаха доста диво...беше възбуждащо и за двама ни донякъде![]()
![]()
It is hard to be young!!!
Оставям го да си звъни. Ако ми е под ръка докато звъни - спирам звука, но ако е някъде на труднодостъпно място(примерно в чантата ми/в някой джоб) го оставям да си звънка. После разбира се набирам човека, койгто ме е търсил.
Естествено малко ме секва за момент, но бързо влизам пак в ритъм.Но да вдигна и да после да продължа да правя секс за мен е абсурдно!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-26-2012 на 10:56
Оставям го да звънни,няма да си прекъсна удоволствието за глупости
Честно казано, ако ми вдигне телефона по време на секс, ще ми е много неуважително. (:
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ако е близко затварям.. иначе го оставям
Много рядко се сещам да оставям тела на безшумен, та ако някой звънне просто не вдигам и го оставям да си звъни. Случвало ми се е момчето да си вдигне телефона, докато правим секс и да каже "ще ти звънна после, щот правя секс", което е тъпо. Не мисля, че моменти като тия са за да се обръща внимание на разговори....
Ако някой е звънял, като свършим и му връщам обаждането.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми различно. Случвало ми се е да вдигна, случвало ми се е и той да вдигне и сме продължавали, ама не се коментира кой кво прави. Случвало ми се е да го оставя да си звъни или направо да затворя..
Като цяло зависи, аз не бих си прекъснала кулминацията на кефа ако ме търси някой от компанията примерно. Абе зависи ;д зависи кога точно звънят и кой звъни.
Първоначално написано от antifashionshit
Зависи от важността на обаждането като цяло. Иначе го изключвам или затварям, ако е далеч може и да не вдигна.
Изключвам си звука преди секс (както и преди лягане и т.н.).
Welcome to the Jungle...
Aко има некой дет много го търсят и няма възможност да си изключи телефона пуска да му звъни нещо от рода на Justify My Love и глей кво стаа кат ви звъннат.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Оставяме си ги да звънят,не изключваме звука.Е,ако майка му,или моята звъннат настоятелно,вдигаме набързо..