.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на nymphadora
    Оставяме си ги да звънят,не изключваме звука.Е,ако майка му,или моята звъннат настоятелно,вдигаме набързо..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    1
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Плевен
    Затварям телефона и си продължаваме работата.Понякога вдигам ако някой звъни на пожар и обикновено се чува "К'во стаа брат?"Откачам....
    Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако ми звъни на пожар някой, ще спрем и ще вдигна. Иначе го оставям.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Затварям, той също, ама ако е майка му-" Ей с'я идвам" ахахха и минават часове, но да, аз дори на майка ми затварям, обаче нямам право и намерение да му го забраня... хубаво е, че не се спукват да ни търсят тогава нито майки, нито нищо толкова често. Веднъж и на мен ми се случи номера да вдигна на една и само той ме целува навсякъде и аз само да да, дааа, неее, даа ,. ахах

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    оставям го да звъни или затварям..иначе е много гадно ,ама като видя ,че наще звънят вдигам какво да правя няма как
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Ами само един път се е случвало (от тогава го слагам на вибрация). Най-добрата ми приятелка ми звънна и аз тръгнах да вдигам, ама приятеля ми ми взе телефона и го пусна на земята.

Хмм.. първо виждам кой звъни и ако не някой за когото ми пука затварям или махам звукаа.............

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    На нас ни се случи няколко пъти да ни звънят и да скапят момента и оттогава винаги ми е на без звук телефона. Но пък,ако се случи някой път разговора да е спешен , вдигаме за 1-2 минути.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Вдигам. Щом някой звъни значи има причина. Никой не ми звъни да ме пита "к'во стаа брат". На него също. Приключвам разговора изключително бързо и всичко продължава все едно нищо не е станало. Абсурд е да му се разсърдя, че си е вдигнал телефона, същото важи и за него. Абе разбрали сме се. Двамата сме ок с това. Секса не е по-важен от факта, че някой може би зависи от мен/него в този момент.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не се занимавам с телефони,преди секс Не спирам звук,не изключвам или нещо от сорта,нито пък той.И при двама ни положенията са 3 - или вдигаме и продължаваме да го правим,или също вдигаме,спираме за момент,но гледаме да говорим по най-бързия начин,за да можем да продължим,или ако е някой приятел/ка вдигаме и казваме,че "имаме работа" в момента

Banned
    Оставям телефона да си звани, и продължавам със секса

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Страстоубийствено е. По-страстоубийствено е единствено да чуеш как входната врата се отключва/някой влиза в стаята без да чука.

Вибрация. Спешно, не спешно, сериозна работа имаме да вършим, разговорите - после.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Зависи кой е иначе го оставям да звъни, не ми пречи.Само преди седмица като ми звънна телефона докато правех свирки трябваше да спрем и да вдигна, защото беше мама и после пак продължихме.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Ако ми е близо, затварям, иначе го оставям да звъни. Ако е някой от родата и звъни на пожар, може и да му вдигна. Евентуално.
    Това правя и аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си