- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите вие?!
1
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Затварям телефона и си продължаваме работата.Понякога вдигам ако някой звъни на пожар и обикновено се чува "К'во стаа брат?"Откачам....![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Ако ми звъни на пожар някой, ще спрем и ще вдигна. Иначе го оставям.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Затварям, той също, ама ако е майка му-" Ей с'я идвам" ахахха и минават часове, но да, аз дори на майка ми затварям, обаче нямам право и намерение да му го забраня... хубаво е, че не се спукват да ни търсят тогава нито майки, нито нищо толкова често. Веднъж и на мен ми се случи номера да вдигна на една и само той ме целува навсякъде и аз само да да, дааа, неее, даа ,. ахах![]()
оставям го да звъни или затварям..иначе е много гадно ,ама като видя ,че наще звънят вдигам какво да правя няма как![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Ами само един път се е случвало (от тогава го слагам на вибрация). Най-добрата ми приятелка ми звънна и аз тръгнах да вдигам, ама приятеля ми ми взе телефона и го пусна на земята.
Хмм.. първо виждам кой звъни и ако не някой за когото ми пука затварям или махам звукаа.............
На нас ни се случи няколко пъти да ни звънят и да скапят момента и оттогава винаги ми е на без звук телефона.Но пък,ако се случи някой път разговора да е спешен , вдигаме за 1-2 минути.
Вдигам. Щом някой звъни значи има причина. Никой не ми звъни да ме пита "к'во стаа брат". На него също. Приключвам разговора изключително бързо и всичко продължава все едно нищо не е станало. Абсурд е да му се разсърдя, че си е вдигнал телефона, същото важи и за него. Абе разбрали сме се. Двамата сме ок с това. Секса не е по-важен от факта, че някой може би зависи от мен/него в този момент.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не се занимавам с телефони,преди сексНе спирам звук,не изключвам или нещо от сорта,нито пък той.И при двама ни положенията са 3 - или вдигаме и продължаваме да го правим,или също вдигаме,спираме за момент,но гледаме да говорим по най-бързия начин,за да можем да продължим,или ако е някой приятел/ка вдигаме и казваме,че "имаме работа" в момента
![]()
Оставям телефона да си звани, и продължавам със секса
Страстоубийствено е. По-страстоубийствено е единствено да чуеш как входната врата се отключва/някой влиза в стаята без да чука.
Вибрация. Спешно, не спешно, сериозна работа имаме да вършим, разговорите - после.![]()
Зависи кой е иначе го оставям да звъни, не ми пречи.Само преди седмица като ми звънна телефона докато правех свирки трябваше да спрем и да вдигна, защото беше мама и после пак продължихме.