- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност,проблем !
Това си е чиста братска обич.. по-добре не ревнувай, защото риска сестричката му да не те хареса и да го настрой срещу теб е голямШегувам се.. стегни се, той е твой. Няма от какво да се притесняваш. Все пак приятелят ти не гледа на сестра си като сексуален обект..
![]()
![]()
Разбирам, душа. Аз съм същата. Ужасно е. Но е нещо, което и да искаш не можеш да контролираш. Тези неща не трябва да ги показваш, защото отблъскват. Кофти е и да си ги преживяваш сама, но по-добре лекувай себе си, от колкото да се чудиш после как да излекуваш връзката си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе хора, наред ли сте? Огромна лиспа на внимание? Комплекси? Как ще те дразни,че има допир със сестра си? Какво от това? Да ти кажа нещо още по-гадно - тя е там от преди теб и ще е там и след теб. И винаги (е, това не е сигурно, но за сега е) ще е нещо повече от теб за него. Ти нямаш ли брат/сестра? Дразненето в такъв случай е пълна глупост.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Крайно тъпа си !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти в самото заглавие си написала,че е ревност,но дори да не е точно това,а просто гадния начин,по който си се почувствала,даваш ли си сметка,че това е сестра му? Той никога няма да тръгне да се целува така с нея,както с теб,нито нещо повече,както казаха по-нагоре,разбирам да му е доведена сестра ама..
Моят приятел си казва "Обичам те" и си праща целувки с кака си,която не му е сестра,а братовчедка,с мъж и дете и живее на 300км от нас и изобщо не съм се почувствала гадно от това.Слез на земята.
А аз се чудех що гаджето на братовчедка ми не ме харесва... Сигурно ревнува.
Прочетох всичките коментари и май само аз намирам за странно брат и сестра да се целуват по устата..
Не знам, може би защото нямам брат...А и като съм виждала приятелки с братята си, никога не е имало нещо такова..
Не го намирам за притеснително, просто ми е странно.
Сериозно ли има такава тема?
Извинявам се на авторката, но според мен това излиза извън границите на нормалното и приемливото. Тя му е сестра, т.е родени са от една майка и са направени от един баща. Виждали са си нааканите памперси и долните гащи, израсли са заедно, преминали са през какви ли не етапи.
Аз например давам живота си за моя брат и връзката ни е толкова силна, че ако след време се появи някое момиченце, което се чувства неприятно или ревнува от това, че аз го целувам и мачкам, както съм правила в последните 15 години, откакто се е родил, най-вероятно ще я фрасна с нещо тежко. Не знам каква е разликата на твоето момче и сестра му, но аз например съм гледала и приспивала брат ми като бебе. Къпала съм го, преобличала съм го, давала съм му биберона.
Разбирам, че едно дете на мама и тати е трудно да осъзнае връзката между брат и сестра, но тя е по-силна от всичко друго. Най-вероятно сестрата на твоето момче е най-близкия му човек и това ще остане така завинаги. Гаджетата идват и си отиват заедно с приятелите и куп други хора в живота ти. Не се филмирай, а дори напротив, опитай се да опознаеш и харесаш сестрата на гаджето си, защото това може само още повече да те сближи с него.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Филмираш се и точка.
Авторе/ке, ти нямаш ли с какво друго да се занимаваш, освен да гледаш личния живот на хората![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
o.O Ревнуваш от сеста му !?!?!?! Уат да фък? Ти си не просто ревнива, а вманиячена... лелеееееееееее
Ревнуваш от сестра му ?![]()
Само едно ще ти кажа , не му прави скандали за това , защото аз имам по - малка сестра и каквото и да става , винаги ще избера нея пред , която и да било !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
*shadow*,за Бога, това му е сестра.......
ти си ненормална....
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!