.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ наистина се държиш с момичето гадно
    аз ли?

ъх, толкова стаж имате по форумите, а още се хващате като паламуд на чепаре
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    аз ли?

ъх, толкова стаж имате по форумите, а още се хващате като паламуд на чепаре
    дам... аз не ти се връзвам,но виждам че тя ти се връзва.. за това се държиш гадно... момичето влиза рядко не я шашкай

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    дам... аз не ти се връзвам,но виждам че тя ти се връзва.. за това се държиш гадно... момичето влиза рядко не я шашкай
    не ме разбра ама не ми се влиза в обяснения, че пак ще ме нарочи "девойката" за злобна

Господ знае, че наистина съм

Banned Мега фен
    не ме разбра ама не ми се влиза в обяснения, че пак ще ме нарочи "девойката" за злобна

Господ знае, че наистина съм

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Това си е чиста братска обич.. по-добре не ревнувай, защото риска сестричката му да не те хареса и да го настрой срещу теб е голям Шегувам се.. стегни се, той е твой. Няма от какво да се притесняваш. Все пак приятелят ти не гледа на сестра си като сексуален обект..

Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Това си е чиста братска обич.. по-добре не ревнувай, защото риска сестричката му да не те хареса и да го настрой срещу теб е голям Шегувам се.. стегни се, той е твой. Няма от какво да се притесняваш. Все пак приятелят ти не гледа на сестра си като сексуален обект..
    Това няма да стане,защото сме в доста добри отношения,но все пак ми беше странно.Сега се успокоих и е доста по-добре като знам, че не се случва само при тях !

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от *shadow* Виж мнението
    но разберете
    Разбирам, душа. Аз съм същата. Ужасно е. Но е нещо, което и да искаш не можеш да контролираш. Тези неща не трябва да ги показваш, защото отблъскват. Кофти е и да си ги преживяваш сама, но по-добре лекувай себе си, от колкото да се чудиш после как да излекуваш връзката си.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Абе хора, наред ли сте? Огромна лиспа на внимание? Комплекси? Как ще те дразни,че има допир със сестра си? Какво от това? Да ти кажа нещо още по-гадно - тя е там от преди теб и ще е там и след теб. И винаги (е, това не е сигурно, но за сега е) ще е нещо повече от теб за него. Ти нямаш ли брат/сестра? Дразненето в такъв случай е пълна глупост.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Крайно тъпа си !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ти в самото заглавие си написала,че е ревност,но дори да не е точно това,а просто гадния начин,по който си се почувствала,даваш ли си сметка,че това е сестра му? Той никога няма да тръгне да се целува така с нея,както с теб,нито нещо повече,както казаха по-нагоре,разбирам да му е доведена сестра ама.. Моят приятел си казва "Обичам те" и си праща целувки с кака си,която не му е сестра,а братовчедка,с мъж и дете и живее на 300км от нас и изобщо не съм се почувствала гадно от това.Слез на земята.

А аз се чудех що гаджето на братовчедка ми не ме харесва... Сигурно ревнува.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Прочетох всичките коментари и май само аз намирам за странно брат и сестра да се целуват по устата..
    Не знам, може би защото нямам брат...А и като съм виждала приятелки с братята си, никога не е имало нещо такова..
    Не го намирам за притеснително, просто ми е странно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Прочетох всичките коментари и май само аз намирам за странно брат и сестра да се целуват по устата..
    Не знам, може би защото нямам брат...А и като съм виждала приятелки с братята си, никога не е имало нещо такова..
    Не го намирам за притеснително, просто ми е странно.
    Това е заради насадената нагласа, че целувката по устата е запазена само за половинката.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Сериозно ли има такава тема?

Извинявам се на авторката, но според мен това излиза извън границите на нормалното и приемливото. Тя му е сестра, т.е родени са от една майка и са направени от един баща. Виждали са си нааканите памперси и долните гащи, израсли са заедно, преминали са през какви ли не етапи.
    Аз например давам живота си за моя брат и връзката ни е толкова силна, че ако след време се появи някое момиченце, което се чувства неприятно или ревнува от това, че аз го целувам и мачкам, както съм правила в последните 15 години, откакто се е родил, най-вероятно ще я фрасна с нещо тежко. Не знам каква е разликата на твоето момче и сестра му, но аз например съм гледала и приспивала брат ми като бебе. Къпала съм го, преобличала съм го, давала съм му биберона.
    Разбирам, че едно дете на мама и тати е трудно да осъзнае връзката между брат и сестра, но тя е по-силна от всичко друго. Най-вероятно сестрата на твоето момче е най-близкия му човек и това ще остане така завинаги. Гаджетата идват и си отиват заедно с приятелите и куп други хора в живота ти. Не се филмирай, а дори напротив, опитай се да опознаеш и харесаш сестрата на гаджето си, защото това може само още повече да те сближи с него.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Сериозно ли има такава тема?

Извинявам се на авторката, но според мен това излиза извън границите на нормалното и приемливото. Тя му е сестра, т.е родени са от една майка и са направени от един баща. Виждали са си нааканите памперси и долните гащи, израсли са заедно, преминали са през какви ли не етапи.
    Аз например давам живота си за моя брат и връзката ни е толкова силна, че ако след време се появи някое момиченце, което се чувства неприятно или ревнува от това, че аз го целувам и мачкам, както съм правила в последните 15 години, откакто се е родил, най-вероятно ще я фрасна с нещо тежко. Не знам каква е разликата на твоето момче и сестра му, но аз например съм гледала и приспивала брат ми като бебе. Къпала съм го, преобличала съм го, давала съм му биберона.
    Разбирам, че едно дете на мама и тати е трудно да осъзнае връзката между брат и сестра, но тя е по-силна от всичко друго. Най-вероятно сестрата на твоето момче е най-близкия му човек и това ще остане така завинаги. Гаджетата идват и си отиват заедно с приятелите и куп други хора в живота ти. Не се филмирай, а дори напротив, опитай се да опознаеш и харесаш сестрата на гаджето си, защото това може само още повече да те сближи с него.
    Абсолютно точно изказано!
    И аз имам брат и разбирам точно за какво говори съфорумката!
    Момиче, просто излез от филма, защото направо се излагаш!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Филмираш се и точка.

Авторе/ке, ти нямаш ли с какво друго да се занимаваш, освен да гледаш личния живот на хората
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

o.O Ревнуваш от сеста му !?!?!?! Уат да фък? Ти си не просто ревнива, а вманиячена... лелеееееееееее

Ревнуваш от сестра му ? Само едно ще ти кажа , не му прави скандали за това , защото аз имам по - малка сестра и каквото и да става , винаги ще избера нея пред , която и да било !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Ай не се ли уморихте да тролите с простотии?
    Тва и 9-годишно не може да го измисли дае...
    Що па мислиш че 9-годишните не могат да мислят?
    Братовчедка ми, е на 10 г и е умна доста повече от ,колкото се предполага и трябва за нейната възръст.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

*shadow*,за Бога, това му е сестра.......
    ти си ненормална....
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си