Извинявам се на авторката, но според мен това излиза извън границите на нормалното и приемливото. Тя му е сестра, т.е родени са от една майка и са направени от един баща. Виждали са си нааканите памперси и долните гащи, израсли са заедно, преминали са през какви ли не етапи.
Аз например давам живота си за моя брат и връзката ни е толкова силна, че ако след време се появи някое момиченце, което се чувства неприятно или ревнува от това, че аз го целувам и мачкам, както съм правила в последните 15 години, откакто се е родил, най-вероятно ще я фрасна с нещо тежко. Не знам каква е разликата на твоето момче и сестра му, но аз например съм гледала и приспивала брат ми като бебе. Къпала съм го, преобличала съм го, давала съм му биберона.
Разбирам, че едно дете на мама и тати е трудно да осъзнае връзката между брат и сестра, но тя е по-силна от всичко друго. Най-вероятно сестрата на твоето момче е най-близкия му човек и това ще остане така завинаги. Гаджетата идват и си отиват заедно с приятелите и куп други хора в живота ти. Не се филмирай, а дори напротив, опитай се да опознаеш и харесаш сестрата на гаджето си, защото това може само още повече да те сближи с него.