- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите?
Здравейте, на всички.Днес случайно минах покрай Техномаркет, търсех си ретро преса обаче попаднах на Bellissima MF200 пресата изглежда така:
http://prikachi.com/images.php?images/365/5538365m.jpg води се мини преса до сега виждали ли сте я някъде и въобще какво Ви е мнението? Цената е твърде евтина така,че може и да не е хубава,но все пак е на Bellissima,а според мен те лоши преси за коса нямат. Бих се радвала за вашето мнение.![]()
Ами имах подобна мини преса,но ако имаш буйна и гъста коса не ти я препоръчвам. Аз със нея си изправях само бретонаи много ме скубеше, тъй като няма зъбци отстрани. :@ Както казах вече, взех я само заради бретона и защото ми се наложи да пътувам, а не трябваше да вземам много багаж. Бретона ми го изправяше сравнително добре, но ако има повече влага нищо не ми се получаваше. Пробвала съм да изправям косата надолу, но уви моята коса е адски гъста и не се получи.
:P
П.п : Честита покупка. Ползвай я със здраве![]()
Ами моята коса мисля,че ще стане,доста ми е изтънена и въобще от тези преси.. пък и мен ми трябва примерно малко като ми се накъдри бретона в училище да се оправя,че да не казвам на какво приличам хахаМисля да си я взема,иначе мерси,но нищо не съм си купувала.
![]()
Ейй значи.. пак не съм доразбрала !Нищо, ще знаеш че съм ти честитила ако си я купиш.
Иначе за училище тази преса става! Малка е, компактна е ии най вече става в дамска чанта, което си е + .
Аз съм почитателка на пресите на Rowenta и Philips
.. но за мое огромно съжаление пресите на Филипс са доста скъпи, но пък качествени! Определено си струва да дадеш повече пари за преса, още повече ако я използваш често ! Все пак косата ни е 1, не бива да я увреждаме още повече.
Въпреки, че моята коса е доста тероризирана .. Честно казано вече съм се отказала от всички преси, меси ии тн.
![]()
Честно казано и аз се опитвам да не използвам толкова много преса,сешоари и т.н,но просто по-някой път не мога да се гледам с начупена коса.Mерси за честитката утре ще си я взема да видим какво ще стане.
![]()