.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Exclamation Уникален проблем

Здравейте. Имам много странен проблем... дано някой ми помогне, значи първо, имам чувството, че видео картата ми се прецаква сериозно, но не мога да съм сигурен дали е от нея или от браузера. Когато играя online билярд с приятелката ми играта ми сече доста, особено когато се удрят топките, но интересното е, че когато мърдам мишката не ми засича, пак сече но много по малко, първо помислих, че проблема идва от браузера разбира се, обикновенно съм със фирефох, пробвах със Google Chrome , насичането стана по малко, но пак същия проблем, сече и когато мърдам мишката спира да засича. Същия проблем е и със някои клипове, гледането на ХД клипове просто е невъзможно, направих един експеримент, един приятел има много стар лаптоп, процесора му е 2хз (същия като моя) едноядрен, видеокартата му е 128 мб (същата като моята) но РАМ паметта му е значително по малко, моята е 850 и нещо а неговата е 99 (да,толкова е Лол) компютъра му сече уникално много, но интересното е, че при гледането на ХД клипове или някакви игрички online изобщо не му засича самата графика... тотално съм объркан. От какво идва проблема? Не ми се вярва да е видео картата ми, защото когато играя World of Warcraft или нещо от тоя сорт игрите изобщо не ми засичат.. не вярвам да е от дриверите ми, видеото ми е АТИ радеон family pro (така мисля, че беше) слаба е, знам, но би трябвало с лекота да изкарва тези online игри, дори и ХД клиповете (примерно 750м), дриверите АТИ не ги update-ва на такива стари видео карти, дадох го на сервиз когато беше тотално развален и тогава му смениха г/д основно всичко, мисълта ми е, че човека трябва да е сложил най новите.. сигурен съм. Не знам какво друго да допълня, ако някои има представа от какво може да е проблема моля да ми каже! Поне да ме опъти как да го оправя. Ако има въпроси питайте. Мерси!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен
    Град
    София
    Интернета?

П.П. - На мен на ХД и на мен ми сече Нищо, че лаптопа е на по-малко от година при всеки комп/лаптоп и нет си сечат тия клипове, но за игрите не знам.. На какъв доставчик си, има ли забавяне на скоростта като цяло?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щом на игрите не ти сече, значи не е от видеото.

Казваш че играеш билярд през браузъра нали така? Виж си дали си с инсталирана последната версия на flash player-a?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    AniBG Не вярвам проблема да е от интернета, клипчетата зареждат но пак засичат. Повече от 2 години съм на този доставчик и не ми е правил никакви проблеми.

Sh@d0w Да, през браузера играя билярда. Флаш player-а е последна версия. И аз мисля, че не е от Видеото тъй като имам проблеми само когато си включа browser-а и играя такива online игри, компютъра ми като цяло не е бавен, игрите които не се играят от браузера си вървят идеално.. започвам да се отчайвам :/
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Звучи като проблем със shockwave flash или програма, която прави конфликт с него. Пробвай с ctrl+alt+del да спреш ненужните background процеси. Ако не помогне, свали си ad-ware scanner.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Аз мисля, че е от процесора. Щом си с последната версия на флаш няма проблем. HD искат над 2.5 едноядрени, поне един приятел преди беше със едно Semprom-че 1.7 и му сечеше сега пак е със Semprom 145 aма на 2.7 и му вървяд гладко. Аз пък съм с Athlon x2 64 2.3over и ми е гладко.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    пробвай да оптимизираш операционната система: оптимизиране на регистритата, анти-вирус и анти-malware скан, дефрагментиране на диска, премахване на ненужните файлове, деактивиране на твърде товарещите процесора приложения от startup-а, ето линкове на програми за целта:

http://wisecleaner.com/soft/WRCFree.exe

http://www.filehippo.com/download/fi...0d197b16463fd/

http://dw.com.com/redir?edId=3&siteI...irus_setup.exe

https://store.malwarebytes.org/342/c....61.0.1400.exe

http://www.freenew.net/windows/smart.../download.htm#

преди да дефрагментираш можеш да провериш дяловете за грешки с командата 'chkdsk x: /r /f' от command prompt, където на мястото на х трябва да бъде буквата на устройството/дяла
    Последно редактирано от npp : 04-11-2012 на 23:44

така като си с файърфокс ще влезеш в youtube най отдолу пише пробвай нещо ново или try somothing new,след това влизаш в HTML5 видео и му даваш излизане от пробната версия на HTML5 видео и дано проблема да е решен ....

Според мен е от браузарът. Преди като гледах клипове и слушах музика от Гугъл Хром, много стъбилно ми засичаше и се чуваше едно пращене. Много почна да ме дразни това и пробвах да видя от ФаярФокс как ще бъде. Еми, нямаше такъв проблем. Всичко си беше 6. Трих биксквити, истории, глупости.. Трих и от кеша на самия компютър. Не се оправяше. Беше си от браузара. Но пак не съм 100% убедена, понеже това беше от другия ми уиндоус(ЕКСПИ, понеже имам 2 на компютъра) и сега като съм си със 7, браузарът не ми прави проблеми.

Мега фен Аватара на draid
    Я виж температурата на видеокартата през everest и я кажи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си