.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Град
    Somewhere between Heaven and Hell
    Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    С продавачка в мол-а така съм се запознавал, но там е по-лесно обикновено нямат много работа. В магазин ако има опашка няма да е много уместно иначе защо пък да не я заговориш?
    Точно за магазин говоря, и то от големите, където има по много опашка обикновено. А и за момче е по-лесно да заговори някоя, докато инициатива от страна на момиче дали не изглежда един вид к..венско при дадените обстоятелства?
    Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.

Защо пък да не е уместно, щом има опашка в магазина (както някой по-горе се изрази)? По-трудно би било за човека най-вече да си свърши работата и да обслужи клиентите, тъй като ще бърза, но не пречи да пробваш. Може просто да поздравиш учтиво и да попиташ нещо, знам ли.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Защо пък да не е уместно, щом има опашка в магазина (както някой по-горе се изрази)? По-трудно би било за човека най-вече да си свърши работата и да обслужи клиентите, тъй като ще бърза, но не пречи да пробваш. Може просто да поздравиш учтиво и да попиташ нещо, знам ли.
    Не може,защото човека има работа (и очевидно е много щом има опашка) и ако няк'ва тръгне да го заговаря и бави може да се ядоса/остане с грешно впечатление,а като за капак може и той самия да го отнесе ако шефовете го видят ... Малоумно е да пречиш на човек докато работи

Гледам няколко човека казват,че биха си дали номера o.O Леле,аз моите на някои познати не съм ги дала,а к'во остава на непознат,с който съм разменила има-няма две приказки ... Разбирам да си дам имейла,например,за да ме намери я в скайп,я във фейсбук ама номера не бих си дала.

По темата:Като толкова се притесняваш да го заговориш просто ходи по-често във въпросния магазин.Като си на касата му се усмихвай,казвай "Здрасти" и "Чао,лека работа" докато те запомни (все пак едва ли ще те запомни след първото виждане щом през него минават по 1000 човека).След това ще ти е много по-лесно да завържеш някакъв разговор.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си