.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Закъснение

Здравейте. Закъснява ми вече втори ден и наистина се шашкам. С приятеля ми правихме секс без презерватив, но той не е свършвал в мен. Може ли някой да ми даде съвет, защото никак не ме бива в изчисляването на дните за овулация, рискови дни и т.н.? Моля ви!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    O e 14 дни преди менструация. МЦ се брои от първия ден на М- първата капка кръв до първия ден на следващата М.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако е минала датата, на която трябва да ти дойде или 14 дни от половия акт си направи тест.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    O e 14 дни преди менструация. МЦ се брои от първия ден на М- първата капка кръв до първия ден на следващата М.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ- Ако ви дам тези цифри, можете ли да изчислите овулацията ми?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ДА!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ДА!

Начална дата на последен месечен цикъл- 28 октомври.
    Дата на рисков полов акт- 24 ноември
    Продължителност на цикъла- 5 дни.

Град
    Beyond reality
    Продължителност на менструация - 5 дни искаш да кажеш?
    По това което казваш не следва да си била в О.
    Ако цикъла ти е 28 дни ,овулацията трябва да ти е на 9ти.
    maDamn

Но това значи ли, че имам за какво да се притеснявам? Моля ви кажете ми, защото до колкото ми е известно закъснението може да бъде причинено не само от бременност, но и от притеснение, промяна на климата, пътувания и т.н. В рамките на 4 дни пътувах два пъти (мразя да пътувам), притеснявам се много напоследък, ако тези неща са от значение, разбира се. Та има ли от какво да се притеснявам?

Град
    Beyond reality
    ОМФГ.
    Овулацията - период ,през който се отделя яйцеклетката,който трае 24 часа- само тогава може да се оплоди.
    Ако се притесняваш - ще ти закъснее допълнително,щом си пътувала - това също може да доведе до закъснение.
    Успокой се. овулацията ти е била преди повече от седмица, кво се панираш...
    Като толкова ти е зор - един тест ще ти отчете,но пак казвам - няма овулация - няма бебе.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ОМФГ.
    Овулацията - период ,през който се отделя яйцеклетката,който трае 24 часа- само тогава може да се оплоди.
    Ако се притесняваш - ще ти закъснее допълнително,щом си пътувала - това също може да доведе до закъснение.
    Успокой се. овулацията ти е била преди повече от седмица, кво се панираш...
    Като толкова ти е зор - един тест ще ти отчете,но пак казвам - няма овулация - няма бебе.

Благодаря за отделеното внимание и за отговорите. Наистина знам, че зададох тъпи въпроси, но се притеснявам. Предполагам, че на всеки му се е случвало да се държи неадекватно когато е бил под стрес и е бил паниран безумно много...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Като начало се успокой. Ако не е свършвал в теб, шанс почти няма.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Наистина благодаря на всички за отговорите. Благодаря ви, че ме успокоихте и вече ми дойде! Явно наистина съм се шашнала доста, което е довело до закъснение! Благодаря отново и хубава вечер!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох, ето мен и мен.. човекът който ще ти каже : Защо по дяволите правиш секс без презерватив, когато дори овулацията не можеш да си пресметнеш и не разбираш разликата между цикъл и менструация ...
    Напоследък редовно попадам на подобни случаи .. защо бе хора, защо ;х

Не би трябвало да си в овулация тогава .. Ама ако беше, кво прайм ?
    За хора без нужната сексуална култура, хората са измислили презервативи ... Използвайте ги, няма да сгрешите

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ох, ето мен и мен.. човекът който ще ти каже : Защо по дяволите правиш секс без презерватив, когато дори овулацията не можеш да си пресметнеш и не разбираш разликата между цикъл и менструация ...
    Напоследък редовно попадам на подобни случаи .. защо бе хора, защо ;х

Не би трябвало да си в овулация тогава .. Ама ако беше, кво прайм ?
    За хора без нужната сексуална култура, хората са измислили презервативи ... Използвайте ги, няма да сгрешите
    Нека ти кажа нещо- правя секс без презерватив, защото така се е случило. Правя разлика между цикъл и менструация и мога да ти кажа, че в по- горните постове се обърках. На всеки се случва от бързане да допусне грешка. Нима ти си безгрешна? А относно овулацията- намерих си онлайн калкулатор за пресмятане, но, обясни ми сега, до колко според теб може да се вярва на тези калкулатори?!
    Глупаво е да нападаш без да се замислиш какво му е на човекът отсреща.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от nucleardoll Виж мнението
    Нека ти кажа нещо- правя секс без презерватив, защото така се е случило. Правя разлика между цикъл и менструация и мога да ти кажа, че в по- горните постове се обърках. На всеки се случва от бързане да допусне грешка. Нима ти си безгрешна? А относно овулацията- намерих си онлайн калкулатор за пресмятане, но, обясни ми сега, до колко според теб може да се вярва на тези калкулатори?!
    Ма аз не съм те нападнала ;д .. малко тъпо се получава, като пишеш, щото не се усеща тона .. Просто ти се карам
    Иначе гледай да не се случва, щото така ще се случи и да забременееш... случайно
    Щом си объркала.. окей .. не съм казала, че съм брезгрешна

При редовен цикъл можеш да му се довериш на калкулатора... Но пак не са 100 сигурни... овулацията е променлива като цикъла, не знаеш просто кога може да те изненада.. С груби сметки не можеш да пресметнеш точно в кой ден и в кой час ще е най-голяма вероятността да забременееш .. За това е хубави винаги да има предпазни средства .. Не казвам, че и аз винаги съм ползвала.. и аз съм имала периоди без, ама не е особено правилно

И на мен ми е закъснявало, но никога не съм се притеснявала... Ако знаеш елементарните работи, няма да има и ти от какво да се притесняваш..

Щом си пътувала и дрън, дрън чи пляс... вероятно от това закъснява .. Или си пресметни цикъла, някой път не идва на една и съща дата, въпреки че си е редовен

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ма аз не съм те нападнала ;д .. малко тъпо се получава, като пишеш, щото не се усеща тона .. Просто ти се карам
    Иначе гледай да не се случва, щото така ще се случи и да забременееш... случайно
    Щом си объркала.. окей .. не съм казала, че съм брезгрешна

При редовен цикъл можеш да му се довериш на калкулатора... Но пак не са 100 сигурни... овулацията е променлива като цикъла, не знаеш просто кога може да те изненада.. С груби сметки не можеш да пресметнеш точно в кой ден и в кой час ще е най-голяма вероятността да забременееш .. За това е хубави винаги да има предпазни средства .. Не казвам, че и аз винаги съм ползвала.. и аз съм имала периоди без, ама не е особено правилно

И на мен ми е закъснявало, но никога не съм се притеснявала... Ако знаеш елементарните работи, няма да има и ти от какво да се притесняваш..

Щом си пътувала и дрън, дрън чи пляс... вероятно от това закъснява .. Или си пресметни цикъла, някой път не идва на една и съща дата, въпреки че си е редовен
    Сама каза, че калкулаторите не са сто процента сигурни. Именно заради това потърсих мнение тук. Благодарих на хората, взех си поука. Готово. Желая ти лека и спокойна вечер. И мерси все пак, че ми се поскара, въпреки че...

Цитирай Първоначално написано от nucleardoll Виж мнението
    Дрийм е много права. Не можеш да си сметнеш овулацията, пишеш по форуми за да ти я изчисляваме, а правиш секс без презерватив. 'Щото така се е случило'... думи нямам... Съветвам те да гледаш да не ти се случва..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си