- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледа . . .
Здравейте . . ''мили'' другарчета. . Та моят въпрос е избрахте ли вече, подарък за половинката си?!? .. И също така бихте ли предложили някакви идей за подарък за момче,че вече откачих
![]()
?!? . . .
П.п - Благодаря предварително за помоща :* :* . . . иии на кoйто не му изнася десен ъгъл червен Х оттам нататък сте вие !!. . .
някакви идеИ
Зависи от колко време сте заедно. Ако е пушач - гравирана запалка, някакъв уикенд в планината може би? Нещо сантиментално,което значи нещо за двама ви.
maDamn
гадина, повече нищо няма да ти казвам, издаваш ми идеЙте
иначе нищо не съм измислила, освен гравираната запалка за него :Д
мислех си за лампа (нощна), ама се отказах,щот' е тъпо
той искаше някаква жилетка, пуловер, нещо такова, ама не знам, дрехи ми е съмнително да му избирам..
уууууууууф.
оххх и аз не знам какво ще е за Коледа, а трябва да мисля и за рожден ден преди това... подарявала съм доста неща и сега просто идея си нямам какво да е...
подарява съм: диск на любимата му група; рамка за снимка с наша снимка и рамката е облепена лично от мен; пуловер.. дебел и топъл пуловер ^_^ ; сребърна гривна; пирамида от цветно стъкло с гравирана зодия; пъзел с наша снимка...
колкото до това какво ни свързва: ами родени сме в един месец [една зодия сме], харесваме един стил музика, обичаме да пътуваме, да си пращаме писма... имаме доста общи неща...
мислех тази Коледа да му взема един малък дядо Коледа с чувалче и в чувалчето да има нещо, и традицията ми - ръчно изработена картичка... но какво да има в това чувалче... мислех си за някакво преспапие с двама влюбени, но още го обмислям
Вие какво мислите ?! ^_^
Нямам аб-со-лют-но никаква представа какви подаръци ще купувам.
Не съм измислила нито за него, нито за семейството.
Тази година разполагам с малко повече пари и искам да накупя хубави и полезни подаръци, омръзна ми от сувенири и разни други неща, които излизат от употреба веднага след като са подарени.
И спря да се върти за миг земята..
E, тва за запалката, го крадвам;д ако кажете и къде се правят златни сте хахаха. Иначе преди това има имен ден и там мислех сребърна гривна, но аз все в последния момент избирам и накрая ще е някоя готина рамка от фотото със снимка;д и да сА знаЙ![]()
а я да ви питам нещо , че се чудех
значи
ако например той носи златна верижка за врата (не съм я виждала цялата, не знам дали има висулка), тъпо ли е да му подаря сребърна гривна, например?
и колко ще ми излезе средно дебела мъжка сребърна гривна?
Иве
http://gravirane.pulslight.net/zapalki
и аз така си мислех;
може ли да ми дадете идея? (ако някое момче се включи ще е супер)
(бтв , не знам дали има значение - той няма хобита /май/, обича да слуша музика и НЕ обича да гледа филми; барман и диджей е; тренира бейзбол от 17 години и това му е нещо много важно и голямо в живота..)
да! (може би)
Aw, мерси :*
За гривните , преди 2 години поразпитах и бяха някъде от сорта на 50, 60лв, но по-масивните.. сложи го 30-60 .
гравирана сребърна гривна е моята идея.
ако искате да се бръкнете малко за пушачи запалките зипо са много фтв
Хора,не съм пускала тема,защото има прекалено много теми "Какво да купя на приятеля/ката си за Коледа" и вече ще стане банално,но в интерес на истината,наистина имам нужда от съветМислех си,че съм изобретателна и че ме бива в това да измисля какъвто и да е подарък,но като дойде момента и замръзвам иии нищо не мога да измисля
, а то останаха едни 20/25 дни,през които трябва да измисля подарък,да видя с какви пари ще разполагам и просто е ужас.Бъдете така добри да си споделяте идеите и да предлагате нови,защото както виждам много хора са в моето положение,а тези които вече са готови с подаръците ще са ни от голяма помощ.Благодаря
.
тази година няма да подарявам нищо материално..мисля да е запомнящо..Избрала съм нещо такова..
http://www.momentofpeace.net/wp-cont...valentines.JPG
плюс ръкавички http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...TXmg6s1V4FIqEg
обмислям идеята за ягоди, сметана, хотел..Но не съм решила още..
аз нямам възможност за нещо таковано ще реализирам идеята с преспапието в чувалчето на метален/пластмасов/нз какъв
дядо Коледа
иначе обичайните подаръци могат да се подаряват за всеки празник. Аз мисля, че в самия подарък трябва да има някакъв коледен мотив дори да е само леко загатнат. Коледа е все пак. Но не знам както си решите![]()
Ами аз обикновено купувам това от което има нужда. Просто сме заедно от толкова време, че е по-добре да му взема едни хубави кецове или пуловер, отколкото нещо, което ще събира прах по рафтовете в къщи. Ако искате да е нещо по-оригинално със снимка или гравиране, има един интересен сайт за подаръци http://www.unikalni-podaraci.com/?gc...FdHLzAodg1wAZQ
Отляво са по категории. Там могат и да гравират. Досега съм поръчвала няколко неща за приятели оттам и съм доволна. Имат скайп, така че можете да уточнявате всички подробности, защото аз поне имах известни претенции.
А иначе в сайтовете за колективно пазаруване тип Грабо, отсега пускат някакви оферти за почивка в планината, така че и това не е лош вариант. Но всичко зависи от връзката и интересите на половинката.
Ако си обича работата като барман можеш да му подариш нещо свързано с това. Има най-различни комплекти. Тук също има няколко идеи http://stilen.info/2010/12/%D0%BF%D0...B%D0%BA%D0%BE/
Като диджей каква музика пуска? Можеш да се свържеш с някой да му направи сет от любими парчета на диск и да му поръчаш обложка в някое фотостудио.
Рано е още да го мисля. Има още месец до тогава ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Знаех си, че не трябваше да отварям темата. :/ Очертава се тази година да ми е първата без да подарявам подарък на любимия човек.
трябва да седна и да си направя списък на нещата, които биха му свършили работапросто като стане въпрос за подаръци винаги гледам да е най-точното и възможно най-оригиналното
и доколкото си мисля се получава, въпреки че той никога няма да седне да ми каже "това не ми харесва" или нещо от сорта
![]()