- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хелпп!!
Може би темата е тъпа,но ми е интересно.Има ли шанс да се забременее ако примерно момичето е облечено,а момчето не е и си лежат и се целуват?
От целувки ако се забременяваше, бая деца щяха да ни се съберат на всички.
@smotan абе човек ти едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка.
Ама ти сериозно ли?!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Няма абсолютно никакъв шанс. За да се забременее трябва да има осъществен полов контакт, готова яйцеклетка и попадане на сперматозоиди вътре.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Да. бременна си с малки тролченца, близнаци![]()
Неуспешен трол.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ОМГ, Убивате ме бе хора!!!!!! Ся земи и питай дали може да се забременее ако глътнеш сперма и хептен ще се отчаям....... (facepalm)
Това е като онази снимка "ГЛЪНАХ МАЛКО СПЕРМА , БРЕМЕННА ЛИ СЪМ "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направо си умрях от смях , всеки ден изкачат все по - тъпи иНдивиди
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не знам каква е тази мания за тролове. Никой ли не се замисля, че съвсем спокойно авторката на темата може да е едно 10-годишно хлапе, което е чуло някакъв разговор или е гледало някой филм...
Най-малкото се замислете що за гледка е това голо момиче в леглото и момчето прилежно огащено с жилетка и чорапи. Стига!
Не знам на колко години си, може и да ти е раничко да се запознаваш с подробности, но забременяването не става по този начин. Трябва да има осъществен полов акт, семенна течност и още няколко неща, които не съм сигурна, че си достатъчно пораснала, за да разбереш. Така че, не в ситуацията която си описала няма абсолютно никакъв шанс. Дори и момчето да беше голо до момичето и да си се целуват, пак няма как да се получи.
Явно не съм се изразила правилно.Момичето лежи върху момчето.Момичето е облечено,а момчето е голо.Те просто се целуват,но са един върху друг.Има ли шанс от забременяване?
Не, няма шанс. Ако четеш внимателно, за да има бебе трябва пенисът на момчето да проникнал в момичето, трябва да има семенна течност или иначе казано момчето да свърши в момичето. Сериозно, на колко си?
Няма значение.Просто ме интересуваше,дали примерно през панталона не може да премине семенна течност..
Ами по принцип има значение, защото ако си на 15-16 години и с тези познания, това е притеснително. В случай, че си по-малка, за което искрено се надявам, това е пак притеснително, но по-малко. Дори и панталона да се намокри, няма как да премине сменна течност. Прочети малко по въпроса.
Никъде на намирам материали точно по този въпрос..Идея имаш ли къде да търся
Конкретно дали може да се забременее през панталона, едва ли ще намериш, но за самото забременяване има предостатъчно информация в интернет. Когато разбереш как става, ще си наясно и как НЕ може да стане. И един съвет, недей да правиш секс докато си толкова необразована по този въпрос. Можеш да си навлечеш много бели за които ще съжаляваш.