- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентски живот - Почасова работа
Първо се извинявам, ако това е грешния раздел.
Първи курс студент съм в ЛТУ София и искам да си уплътня времето, тъй като учебните ми занятия приключват в 17:00, искам да си намеря и някаква работа, за 4-5 часа, по това време на деня, а съм много скаран, тъй като досега съм имал късмет и съм си намирал работа без търсене.
Предложете ми как да търся, къде да търся, в интернет пo сайтове с обяви ли, да се разхождам някъде ли, какво?
Дайте ми някакъв съвет.
Благодаря.
jobs.bg и си избираш категория "почасова работа" или нещо подобно беше...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Поне аз не открих в jobs.bg раздел почасова работа.Ще сложиш ли линк ако намериш.
То не е точно почасова,кликате на Дистанционна и на отметката Подходяща за студенти...
http://www.jobs.bg/index.php?tab=telework
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Добре.. мерси, но въобще не знам какво да правя в jobs.bg, предложете нещо друго.
Трябва ми нещо или от 18:00 до 22:00 всеки ден, или цял ден Петък-Събота-Неделя, къде да търся???
В кенефа, пич, преди да пуснеш водата.
Вземи се ориентирай в тоя сайт. На фона на работните задължения е смешно нещо такова да те спъне. Има си временна/сезонна, има си непълен работен ден, има си подходяща за студенти, както и град, категория. Всеки ден пускат обяви за промоутъри, кол центрове. Понякога търсят хора за модератори на и-нет сайтове, продавачи, преводачи, офис асистенти, помощници за домакинска работа, сервитьори и измежду всичките оферти може да си намериш нещо за теб. Точно в jobs ти се спестява половината труд, щото просто тряа да напишеш автобиография (CV), да си качиш една свестна снимка и да почваш да подаваш.
Ебати, все едно ние трябва да ти намерим работа. Ако съм работодател и ти видя нагласата, дори цяло интервю няма да провеждам, камо ли да те наема.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А КАКВА НАГЛАСА ДА ИМАМ, КАТО ДОСЕГА НЕ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОВА БЕ!?
ЗНАНИЯТА ДА НЕ МИ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО БЕ КРЕТЕН!?
Ти научен ли си се родил да те питам, а?!
Защо винаги и навсякъде трябва да има някой задник като тебе да скапва настроението на хората бе?! Не можа ли нормално да го напишеш, вместо да си изсереш лайната в поста, що не ги изсра в кенефа, дето ми казваш да търся, а!?
На тебе все едно никой не ти е показал, сам си седнал и си се оправил, ДОБРЕ, браво на тебе, радвам се, но аз така не мога.
Не ми се е налагало досега да си търся работа и НЕ ЗНАМ какво как и къде, затова по-толерантно, моля!
Точно в момента и на мен ми се налага да търся и съм на същото дередже. Само дето не хленча. Заблуждавай си се там, че не пада отговорността на теб сам да се справяш и бълвай змии и гущери. Все по-рядко ще ти се подава ръка. Преди години хората са работели от 16 годишни. Като не ти падат знанията от небето, потруди се да ги придобиеш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хубаво, прав си, мерси все пак.
Извинявам се, че изригнах.
п.с И аз съм работил от 16 годишен, но досега не ми се е налагало да търся.
Има работа за всеки, но се иска да си настоятелен и постоянен. И аз съм студент редовно и аз работя. Намерих си 8 часова работа, 5 дни в седмицата, но не защото съм търсил такава, а защото изкарах късмет. Работата се оказа по 2-3 ч. на ден 2-3 дена в седмицата, а ти плащат като за 8 и за всеки ден. Идеята ми е търси всякаква работа, отивай на интервюта, ако не ти хареса бягай, ако бива оставаш, пробваш и продължаваш. Все някога ще попаднеш на точната работа за теб.
А само да ти кажа, че много по-трудно е да си намериш свястна работа от колкото самата работа. Така, че общо взето ако ще и от 10 годишен да си работил все едно нищо не си направил. Тея всички ги знаем, работих в на тати и мама фирмата.
Здравейте,
работя в един сайт, който в момента набира потребители от млади и артистични хора, които говорят английски. Работата се състои в това да имат минимум 10 свободни часа на седмица в рамките на два месеца, които да прекарат пред уеб камерата си в къщи. Интересуваме се от интересни, харизматични хора. Понеже сайта е нов тези часове прекарани в сайта като както ги наричаме ние Starz, ще бъдат заплатени по 4 евро на час. Моля тези които проявяват интерес да ме намерят на скайп за повече информация и интервю.: dianhristova. Мерси