.
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ПОМОЩ!!!

Threaded View

Question ПОМОЩ!!!

Здравейте надявам се да ми дадете съвет.. на 18 години съм, а приятеля ми е на 23.Познаваме се от деца. Не живеем заедно,но от месец и половина не съм се прибирала в нас, защото той не ми позволява,а когато тръгна на своя глава след 2 дена идва и ме взема отново.Той е много сложна личност и не обича да му се казва какво да прави.Беше в труден момент и поиска от мен да остана с него, в замяна на това аз обърнах гръб на всички мои познати (защото не съм от този град).Понякога изчезва за няколко дни и не ми се обажда, но той така е свикнал,да не дава отчет на никой.Наскоро разбрах,че си уговаря срещи в интернет,а с мен не е излизал от две седмици..все казва,че е изморен от работа.Работи във фирмата на баща си и по цял ден е на някъде, налага се понякога да закъснее до 9 -10, но по принцип е рядкост, а в последно време не се е прибирал по рано от 10. Като се прибере първо сяда на компютъра,яде и след час два ляга.Целува ме и ме прегръща силно, но имам чувството,че мисли за друго докато го прави. Сутринта става в 8 и отива на работа.. и така виждаме се през тези 2-3 часа вечер.Преди 2 години бяхме отново заедно, но тогава ни разделиха. Сега отново много от познатите ни, не искат да сме заедно,а сред тях са бившата му приятелка,кръстницата му,братовчедка му, дори и младата му мащеха. Кръстницата му е влюбена в него, а братовчедка му гледа парите му. Моля Ви за съвет, защото нямам никакъв житейски опит и вече не знам как да постъпя. Благодаря Ви, предварително.
    Последно редактирано от gizmoty : 11-28-2012 на 09:48

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си