- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!!!
Според мен трябва да се вземеш в ръце. Не си малко дете вече. Преминала си през трудни периоди и е редно да продължиш напред вярвайки в себе си и в това, че си силен човек. За тази цел не ти е нужен някой, който постояно се напива, изчезва за наколко дни и не дава обяснения на никого. Да, съвместния живот не е много по-различен от това, което си описала. И аз се виждам с мъжа ми за по 2-3 часа вечер, но те са спокойни, приятни и отпускащи, а не обратното. Багажчето, през вратата и у вас. Това е съветът ми. Имам усещането, че въпреки негативите на приятеля ти се чувстваш на сигурно под крилото му и изобщо не се усещаш, че така няма да се научиш да летиш. Съветът ми е да го оставиш и да си гледаш живота. Предстоят ти едни от най-хубавите години, не ги пилей заради пияни и властни мъжаги. Такива има много. Това е съветът ми - вземи си живота в ръце.
По това описание , което даде този тИп ми прилича на - психопат , сводник или двете заедно ... бягай надалеч от този ..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...