- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!!!
Здравейте надявам се да ми дадете съвет.. на 18 години съм, а приятеля ми е на 23.Познаваме се от деца. Не живеем заедно,но от месец и половина не съм се прибирала в нас, защото той не ми позволява,а когато тръгна на своя глава след 2 дена идва и ме взема отново.Той е много сложна личност и не обича да му се казва какво да прави.Беше в труден момент и поиска от мен да остана с него, в замяна на това аз обърнах гръб на всички мои познати (защото не съм от този град).Понякога изчезва за няколко дни и не ми се обажда, но той така е свикнал,да не дава отчет на никой.Наскоро разбрах,че си уговаря срещи в интернет,а с мен не е излизал от две седмици..все казва,че е изморен от работа.Работи във фирмата на баща си и по цял ден е на някъде, налага се понякога да закъснее до 9 -10, но по принцип е рядкост, а в последно време не се е прибирал по рано от 10. Като се прибере първо сяда на компютъра,яде и след час два ляга.Целува ме и ме прегръща силно, но имам чувството,че мисли за друго докато го прави. Сутринта става в 8 и отива на работа.. и така виждаме се през тези 2-3 часа вечер.Преди 2 години бяхме отново заедно, но тогава ни разделиха. Сега отново много от познатите ни, не искат да сме заедно,а сред тях са бившата му приятелка,кръстницата му,братовчедка му, дори и младата му мащеха. Кръстницата му е влюбена в него, а братовчедка му гледа парите му. Моля Ви за съвет, защото нямам никакъв житейски опит и вече не знам как да постъпя. Благодаря Ви, предварително.![]()
Последно редактирано от gizmoty : 11-28-2012 на 09:48
За какво как да постъпиш? Изясни се какво искаш.
И говорила ли си с него за тези неща?
btw, как така ти си от месец и половина в тях , защото не ти дава да си ходиш, а пък той си излиза без теб?ебати..
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
да говорили сме..или по точно аз си говоря ..той не обръща внимание..а когато обърне или е пиян и почва да се заяжда или изчезва на някъде и ми се обажда за да ме дразни .. не знам как да постъпя в смисъл, че не искам да го оставям, но ми е много тежко от това негово поведение ..но въпреки това все си мисля,че мога да променя нещо, но не знам как ;(
Ами дай му да разбере, че не ти е приятно и може да те загуби. Това е отвратително и крайно неуважително от негова страна. Освен да се прибереш у вас, друго не мога да те посъветвам.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Благодаря ти, за съвета
За сега наистина се прибери.
А ти не ходиш ли на училище?
Опитай се да поговориш отново с него, но спокойно, без караници и когато той не е пиян или уморен. Не може да заключва у тях и да излиза с други...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ще се опитам ..ами то няма вариант да не е уморен или пиян ..Благодаря много
Значи живееш с човек,който използва всяко свое свободно време за да се напива;изкарва те от вас насила и те замъква насила в тях,без родителите ти да кажат или направят нещо;урежда си срещи с други жени/момичета;не ти обръща внимание и понякога не се прибира с дни,а и комуникацията ви куца ... Е,извинявай,ама колко голям мазохист трябва да си за да търпиш подобно нещо?! о.О
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И защо не искаш да го оставиш
Не виждаш ли какво прави
ами нямам родители като цяло .. и не искам да го оставям защото преди да тръгнем бяха влезли в къщи и се опитаха да ме изнасилят ..тогава той се появи от нищото и ми помогна да преодолея случилото се .. според психолога който ме прегледа е чудо, че не съм се побъркала за това...
Явно ситуацията при теб е по-кофти,но това,че той ти е помогнал в даден период от живота ти НЕ ОЗНАЧАВА,че трябва да се държиш като послушно кученце!Ти си човек и НИКОЙ няма право да ти забранява дадено нещо ...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Според мен трябва да се вземеш в ръце. Не си малко дете вече. Преминала си през трудни периоди и е редно да продължиш напред вярвайки в себе си и в това, че си силен човек. За тази цел не ти е нужен някой, който постояно се напива, изчезва за наколко дни и не дава обяснения на никого. Да, съвместния живот не е много по-различен от това, което си описала. И аз се виждам с мъжа ми за по 2-3 часа вечер, но те са спокойни, приятни и отпускащи, а не обратното. Багажчето, през вратата и у вас. Това е съветът ми. Имам усещането, че въпреки негативите на приятеля ти се чувстваш на сигурно под крилото му и изобщо не се усещаш, че така няма да се научиш да летиш. Съветът ми е да го оставиш и да си гледаш живота. Предстоят ти едни от най-хубавите години, не ги пилей заради пияни и властни мъжаги. Такива има много. Това е съветът ми - вземи си живота в ръце.
По това описание , което даде този тИп ми прилича на - психопат , сводник или двете заедно ... бягай надалеч от този ..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Аз нищо не разбрах от тая тема. Значи ти си от друг град? Живееш при него от 2 месеца? Училище? Пари? Храна? От къде? И кое е това вас? Кой има у вас? Ти как се издържаш? Не се виждате през 99% от времето, как така не можеш да се прибереш? Боже господи..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Слушала съм за проблемни връзки, но да не ми даде да се прибера у нас ....чак страх ме хвана...
Не, тези пари нея не я засягат..смисъл както каза 3oPuTy това, че те имат пари не означава, че и роднините закачат..тя си пада от типа момичета,които ги интересува в колко скъпа кола ще ги возят и какво ще им подарят..давам пример излязохме една вечер, един от приятелите ни и подари часовник и тя отиде в тоалетната с него..какво мнение може да имате за такова момиче..колкото до мен за първи път пиша във форум, и то защото наистина не знам как да постъпя..нещото което правя по цял ден е да чистя,като цяло имам познати тук и мога да изляза, но той ревнува и от въздуха ..а колкото до училището на самостоятелна подготовка съм.. а парите, преди работех ..знаете когато работиш в Сл. Бряг се изкарват хубави пари,а аз не съм от тези дето харчат много.. колкото до кръстницата му ..тя е обсебена от него ..обажда му се и му казва днес няма да ядеш месо няма да пиеш, и с приятелката си няма да се виждаш .. не че той го изпълнява, но е дразнещо..всъщност от всички хора, които ни заобикалят единствено баща му не ни пречи..всички други сестра му ,мащехата му, кръстницата, братовчедка му правят интриги и винаги знаят как да ни скарат ....
Всъщност мисля така да направя..за да не съм толкова зависима от него смятам да си намеря работа тук ..съответно и квартира ..защото дори и да се прибера трябва да направя същото ..като цяло нищо не ме задържа в моя град, не че тук има нещо което да ме задържи, но в крайна сметка когато реша мога да се върна в моя град ...