- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм и сатанисти.
защо бе, нали не ти пукаше за нищо...........
ей докторе Скарлет може и да си пада по тебе.
Последно редактирано от defender : 11-29-2012 на 13:44
Не мисля че е коректно да говоря от нейно име, защото може да съм разтълкувал думите й и действията й по различен(мой) начин. Още повече че това какво сме си писали си е само наша работа.
коректно ли,............... непукиста (който изписа тонове материал да ни се обяснява на тази тема) и сатаниста без ограничения на ума, сега ми говори за коректност. .....
ами нали твоя начин на тълкуване е самата истинска реалност,.............. давай смело или на сатанистчо просто не му стиска или се съобразява с правилата и ограниченията на тълпата.
язък че толкова писа философии.
Последно редактирано от defender : 11-29-2012 на 13:50
Първо на първо, във всичко което съм написал влагам някакъв мой смисъл... затова и оставам неразбран. Това е фундаментален принцип - всяко творение е отражение на своя творец. Това е принципа на съответствието - по всяко творение можеш да установиш твореца.По всичко написано можеш да установиш пишещия го. По начина на живот можеш да установиш живеещия, и т.н. Но това върви и в обратната посока - не само в изразяването на някаква информация но и в приемането на такава. Човекът освен че изразява информация според самия себе си, той и я възприема пак според себе си. Точно затова ти не можеш да вденеш и думичка от това което ти говоря. Думите ми минават през призмата на твоите глупости - вяра, кауза, възприемане на добро и зло, отричане и т.н. Но и аз също изкривявам информацията която получавам. Е, възприемам я по-адекватно, защото не вярвам в глупости, и в това е идеята на безверието, но това е друг въпрос.
Все пак обаче и аз изкривявам получената информация. Така че това което Скарлет е написала и това което аз съм прочел е възможно да се разминава.Затова и не искам да говоря вместо нея, още повече пък пред ретард като теб.
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-29-2012 на 14:03
Ти си малко мастурбиращо копеленце,което жадува за внимание във форум за всякакви откаченяци.Гладен си и искаш колкото се може по-скоро да се нахраниш с внимание,колкото повече толкова по-добре за теб,колкото по дълъг пост се пише за теб,толкова по-добре.Давай,яж,яж,храни се,но не забравяй,че така се хваща диабет,а от него се и умира.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Принципът на съответствието ли? Ооо, валиден е. Ако дадеш на един професор да чете Шекспир и дадеш и на един циганин от махалата пак същото, какво ще стане? Професорът и циганинът еднаква информация ли ще възприемат от автора? Не, нали. Професорът ще каже че това е велик автор, а циганинът няма да вдене нищо, ще каже че е простотия, и ще се върне обратно в катуна да бие жена си. Ако пък дадем на един професор да пише книга и на един циганин и двамата ли ще напишат същото? Ето как четеното и писането са всъщност отражение на съответно четящия и пишещия. И по прочетеното и написаното всъщност може да се види кой какъв е. Няма значение да ли са написани простотии или велики истини - важното е кой ги чете. За един простотията може да е истина, защото той самият е малоумен и простотиите са му близки - той ги разбира и се идентифицира с тях. Нещо като Библията....
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-29-2012 на 14:24
Тебе пък вече те репортнах, време е да бъдеш остранен, нямаш никаква функция освен да пишеш глупости, щото нищо не разбираш. И запомни преди да си заминеш, че любимите ти окултисти(които никога няма да срещнеш) вярват в Бог(макар че го възприемат под друг начин) и възхваляват Христос, та не пиши от името на някакви детски твой фантазии.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Аз плюя на земните окултисти и на теб тъпанар долен.Ако става дума за блокиране,тук всички сме за такова.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
И се научи да пишеш поне, а не да ми пишеш твой фантазии с и кратко, тая четичка отгоре не е ударение ако така си си мислел досега
Incadeptus като малък
![]()
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-29-2012 на 15:52
Ааами, не е така. Аз си писах с Инкадептусчо, вижда ми се добро хлапе. Напомня ми за времето когато бях на неговата възраст. Точно затова не го контрирам и не се засягам от глупостите му. Нормално е за неговата възраст. И аз съм бил в тази възраст, и аз съм вярвал сляпо в какви ли не глупости. Това ще го надрастне. Важното е че има потенциал и желание да търси скритото.
Аз не говоря простотии и измислици, съществуват си религиите, философиите, духовните учения и т.н., повечето от това което пиша е казано от тях, който не му харесва да се свърже с авторите и с тях да се разправя(ако знае повече от тях).
Не мога да си позволя да измислям нови неща или да противореча на написаното от доста по-големи и авторитетни източници(освен ако не съм майстор по тия въпроси анализирал всичко).
А incadeptus не знае, че нищо не знае(нито като информация, камо ли пък като знание).
Той е като типично неуките и прости хора - колкото по-малко разбира, толкова повече твърди, че разбира и държи тон.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Абе всеки е по-умен от един шибан християнин![]()
докторов, как да стана толко готин като тебе и магьосника............
Аз не съм готин и не се преструвам на такъв. Не се преструвам на сваляч, на тарикат, или на каквото и да е от тоя род. Точно ти се изживяваш като "готин" и се правиш на много интересен. Само дето не ти се получава. Всъщност си скучен и безинтересен. И се чудиш що Скарлет не ти е дала скайпа си...![]()
като не си готин тогава, няма да обвиняваш другите, които се различават от твоя сатанизъм и да им даваш злобни квалификации, тогава си гледай твоето канче.. .......................... тва беше целта на предишния ми пост, ама тебе виж пак къде те отвя вятъра на мисловния ти процес.