.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Incadeptus като малък

Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-29-2012 на 15:52

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Incadeptus като малък

Поне на хлапето не му е нужно ЛСД и смея да твърдя че дори съперничи на npp.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Поне на хлапето не му е нужно ЛСД и смея да твърдя че дори съперничи на npp.
    Ааами, не е така. Аз си писах с Инкадептусчо, вижда ми се добро хлапе. Напомня ми за времето когато бях на неговата възраст. Точно затова не го контрирам и не се засягам от глупостите му. Нормално е за неговата възраст. И аз съм бил в тази възраст, и аз съм вярвал сляпо в какви ли не глупости. Това ще го надрастне. Важното е че има потенциал и желание да търси скритото.

Ааами, не е така. Аз си писах с Инкадептусчо, вижда ми се добро хлапе. Напомня ми за времето когато бях на неговата възраст. Точно затова не го контрирам и не се засягам от глупостите му. Нормално е за неговата възраст. И аз съм бил в тази възраст, и аз съм вярвал сляпо в какви ли не глупости. Това ще го надрастне. Важното е че има потенциал и желание да търси скритото.
    Прав си на него ще му мине, докато на неймлел мозъка вече му е закърнял и няма връщане назад

Banned Повече от фен
    Прав си на него ще му мине, докато на неймлел мозъка вече му е закърнял и няма връщане назад
    Точно... а пък за npp и defender да не говорим.

Мега фен
    ...............
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ...............
    ...............
    абе, кво е тва свърталища на животински видове и кукумявки - чиба, чиба, хус бе,....... марш в зверилника.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    абе, кво е тва свърталища на животински видове и кукумявки - чиба, чиба, хус бе,....... марш в зверилника.
    Мълчи си там и мастурбирай на иконите.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз не говоря простотии и измислици, съществуват си религиите, философиите, духовните учения и т.н., повечето от това което пиша е казано от тях, който не му харесва да се свърже с авторите и с тях да се разправя(ако знае повече от тях).
    Не мога да си позволя да измислям нови неща или да противореча на написаното от доста по-големи и авторитетни източници(освен ако не съм майстор по тия въпроси анализирал всичко).
    А incadeptus не знае, че нищо не знае(нито като информация, камо ли пък като знание).
    Той е като типично неуките и прости хора - колкото по-малко разбира, толкова повече твърди, че разбира и държи тон.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Аз не говоря простотии и измислици, съществуват си религиите, философиите, духовните учения и т.н., повечето от това което пиша е казано от тях, който не му харесва да се свърже с авторите и с тях да се разправя(ако знае повече от тях).
    Не мога да си позволя да измислям нови неща или да противореча на написаното от доста по-големи и авторитетни източници(освен ако не съм майстор по тия въпроси анализирал всичко).
    А incadeptus не знае, че нищо не знае(нито като информация, камо ли пък като знание).
    Той е като типично неуките и прости хора - колкото по-малко разбира, толкова повече твърди, че разбира и държи тон.
    Там е въпроса че не е сигурно колко адекватни са авторите и до колко го правят за да извлекат облага. Да вземем за пример Кастанеда идола на хипи културата, книгите му са просто литературно произведение а са възприети като чиста монета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си