- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дайте съвет!!!
Здравейте !!!
От 3 дни имам хрема но от тази хрема ме боли много главата най-много над веждите??? И постоянно ми текат суполите ???
Моля ви кажете ми какво може да бъде това?
Не съм запозната с тази болест, но реших заради теб да се поразровя в интернет.
Препоръчвам ти да прочетеш тази статия, ще ти е полезна : http://www.bb-team.org/articles/3361_sinuzit
Накрая на статията пише как се лекува. :3
Ами когато имаш синузит малки бактерии започват да растат в синусите ти. С времето приемат облика на демони и бавно се придвижват нагоре към главата. Тези, които не стигнат до мозъка ти започват да излизат през очните ябълки и пространството около тях, онези които стигат по-нагоре се опитват мъчително да пробият черепа ти
;S Много ми е тъжно за теб.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
. Синузита се лекува с нагревки отиди при ЛЧ(личния си лекар) той ще ти обясни, какво са нагревки. Също така пази челото от вятър студ(най-добре носи шапка или лента) като излизаш на вън. Ако имаш хрян във вас
(домашен) намазваш там където те боли по челото би трябвало при въздействие да те боли много
(търпи се
) ама помага.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Най-добре не си поставяй сама диагноза. Отиди на лекар, няма да ти отнеме кой знае колко време и ще получиш адекватна диагноза и лечение.