.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Дайте съвет!!!

Здравейте !!!

От 3 дни имам хрема но от тази хрема ме боли много главата най-много над веждите??? И постоянно ми текат суполите ???

Моля ви кажете ми какво може да бъде това?

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    прилича ми на синузит

И ако е синузит какво се прави?

мдаа.. и аз съм така ;х най-добре иди при личния ти лекар

а какво може да стане ?

Голям фен Аватара на .Wonder
    Не съм запозната с тази болест, но реших заради теб да се поразровя в интернет.
    Препоръчвам ти да прочетеш тази статия, ще ти е полезна : http://www.bb-team.org/articles/3361_sinuzit
    Накрая на статията пише как се лекува. :3

Мерси много!!!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ами когато имаш синузит малки бактерии започват да растат в синусите ти. С времето приемат облика на демони и бавно се придвижват нагоре към главата. Тези, които не стигнат до мозъка ти започват да излизат през очните ябълки и пространството около тях, онези които стигат по-нагоре се опитват мъчително да пробият черепа ти
    ;S Много ми е тъжно за теб.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Ами когато имаш синузит малки бактерии започват да растат в синусите ти. С времето приемат облика на демони и бавно се придвижват нагоре към главата. Тези, които не стигнат до мозъка ти започват да излизат през очните ябълки и пространството около тях, онези които стигат по-нагоре се опитват мъчително да пробият черепа ти
    ;S Много ми е тъжно за теб.
    . Синузита се лекува с нагревки отиди при ЛЧ(личния си лекар) той ще ти обясни, какво са нагревки. Също така пази челото от вятър студ(най-добре носи шапка или лента) като излизаш на вън. Ако имаш хрян във вас (домашен) намазваш там където те боли по челото би трябвало при въздействие да те боли много (търпи се ) ама помага.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Най-добре не си поставяй сама диагноза. Отиди на лекар, няма да ти отнеме кой знае колко време и ще получиш адекватна диагноза и лечение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си