- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра с бивш приятел
Ами ние не можем да кажем със сигурност,защото не знаем каква е ситуацията.И ти не знаеш.Ти обаче я познаваш малко по-добре от нас.Ако наистина са се случили така нещата както ги изкарва сега има най-голяма нужда от подкрепа.Но пък има вероятност и да лъже.Мога да кажа, че отчасти те разбирам.Разбирам и двоуменето ти.Моя роднина преди време ни сподели за някаква подобна случка.Не знам кога точно е станало.Тръгнали на някаква вила покрай София тя,една много близка нейна приятелка,гаджето,които май са оттам и някакви други,който трябвало да се срещнат там.И понеже те двете нямало с какво да отидат той тръгнал да ги кара с мотор една по една.Разбрали се първо да е роднината и тя се качила отпред.По пътя обаче тоя изрод започнал да си спуска ръцете надолу, а тя да му ги бута,после пак и пак и пак.Стигнали вилата и като влезли в стаята той я натиснал.Разправяше, че с тялото си и затиснал ръцете, а с едната си ръка и запушил устата.Даже го и ухапала,но не могла да направи нищо.После плакала и като дошъл с гаджето си била казала, че се е скарала с нейното гадже и затова.Не искала да го споменава пред приятелката си,която и тя според думите и му е "много вярна" въпреки, че и до тоалетната ходел с нея и щели да се женят.И без това нямало да и повярва и щяла да я обвини нея.А на гаджето си не казала за да не стане бой.Идеше ми да ходя да го пребия тоя с някакъв винкел обвит с бодлива тел.От друга страна пък беше твърде спокойна като ни го обясняваше.Подозрително спокойна. А на гаджето си беше казала, че само я е обарвал.Даже веднъж го караше да ходи да му прави компания за да не му е скучно.Аз не го познавам тоя,но не е и голяма загуба.Веднъж пред мен,когато гаджето и вече беше станал бивш му каза. че историята била малко по-различна,но не му е казала да не откачи.Но пак му каза, че му е счупила ваза от главата.И не каза нищо за изнасилване.И все пак продължават да си общуват за да не се усъмнела приятелката и и да си развалят приятелството.Донякъде намирам логика,но донякъде. Така че бъди добър с гаджето ти,опитай се да я подкрепиш,но и постави ултиматум.Повече с тоя изрод нищо общо.И ако наистина го е направил въпреки, че тя е била страшно убедителна, че не иска сам можеш да си правиш изводите с колко свестен човек е била 4 години и че по-добре е да седи по-далеч от него.
In*The*Face,ако историята дето ти е разказвала прителката не е лъжа най-много за бой са родителите и.Какво е това нещо 17 годишна,още няма пълнолетие, а тях грам не ги интересува,че два дни я няма вкъщи.Та моите родители съм сигурен, че при подобна ситуация на 17 годишно момиче до полиция биха стигнали.
Последно редактирано от Niakoitam : 11-29-2012 на 12:27
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!