.
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Threaded View

Напишах ти на Лс какво мисля по въпроса само да добавя че не само той е за бой но и ти също си за бой просто думи нямам за какви се духкаш в такъв момента и как се съмняваш вместо да предприемеш нещо да бъдеш опора на момичето си което уж обичаш ти като някоя тинейджърка се тюхкаш какво да направиш.В такива моменти не много хора запазват хлъднокръвие и действат адекватно милата сигурно цялата е треперера като лист и думичка не е могла да каже стоява е като вкаменена и този е направил е злоупотреббил с нея просто не е могла да отриекила особено ако я е хванал неподготвена ине ми се влиза в обяснения.Ядоса съм в момента за което се извинявам от такива апатични мъже като теб абе дурги на твое място момче което наиситна обичаше пирятелката си не би се усъмнил в пирятелката си и нямаше да казва на изнасилване изневяра и да се оплаква и да казва че приятелката му е изнеревила и да казва пълни тъпотии а вече стеше да смазе от бой негодника който и е посегнал и след това да го вкара лично зад тражедките и да бъде до момичето си да я утежава и просто да бъде до неяв този момент .Въобще питаш ли се тя как се чувства гледаш себе си ми се струва въобще не се поставяш на нейно място надявам се да не си казал нещо тъпо на момичето че съвсем да се почувства омърсена и воновна за нещо което нямя никаква вина.Извинявай но според мен не я обичаш и се доказваш като слаб мъж. няма силни мъже .Извинете за правопишните грешки бясна съм в момента .За момичето пред мен извинявай ама защо да лъже гнусно е някой да лъже за нещо толкова сериозно.И кой знае защо са били сами в стаята всичко е можело да се случи в последствие да останат двамата сами някъде случва се всичко.Извинявай но ако момиче не мооже да имитира че е разтвоена човека много лесно ще каже съдейки по риакцията момичето което е било изнасилено ще и личе ще бъде смазана меко казано или в шок лесно ще разбере автора ако разбира се познава приятеллката си.И чудя се защо веднага изкарвате момичето виновно без да знаете факти веднага тя лъже не знам какво си някакви конспирации търсите не можете ли да повярвате че не лъже.
    Последно редактирано от Brook : 11-28-2012 на 16:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си